PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1241}

Bez przebaczenia

Unforgiven
1992
7,9 95 tys. ocen
7,9 10 1 95063
8,3 62 krytyków
Bez przebaczenia
powrót do forum filmu Bez przebaczenia

Rozczarowanie 4/10

ocenił(a) film na 4

Obejrzałem już w swoim życiu ,,parę'' westernów ale ten był jednym z najsłabszych.
Dobra obsada nie czyni z filmu jeszcze arcydzieła, jak dla mnie płytka fabuła i chwilami straszne dłużyzny czytaj nuda to największe minusy tego filmu, szczególnie fabuła która mnie kompletnie nie porwała ( jakieś głupie dziwki, jedna z nich została pocięta po twarzy zlecają za wysoką kasę zabójstwo tych kolesi a było ich dwóch, przy czy jeden jest całkowicie niewinny nic nie zrobił a i tak wredne suki zlecają go zabić i oczywiście chętni się znajdują i wykonują zadanie byli bandyci przy okazji a w zasadzie w odwecie ginie jeszcze kolejny skur...... szeryf i wszyscy jego ludzie, zresztą końcowa scena w barze tak absurdalna że szkoda gadać ( podstarzały kowboj Clint Eastwood wycina z 6 albo i więcej chłopa i nawet nie zostaje draśnięty, istny flash z komiksów marvela:)
Podsumowując mnie ten film kompletnie nie porwał i kompletnie nie rozumiem tych wszystkich zachwytów nad nim, ciekawe czy ten film miałby tak wysoką ogólną ocenę gdyby nie dobra obsada zapewne nawet do 6 by nie dobił....

użytkownik usunięty
slobi

IDIOCI nie powinni miec dostępu do internetu.

ocenił(a) film na 4

Płacz sobie dalej, płacz, tylko tyle możesz.

ocenił(a) film na 10
slobi

Mi to wygląda na słabe próby wzbudzenia kontrowersji. Ostatnio często wchodzę na forum jakiegoś klasyka i widzę twój wpis, w którym go krytykujesz. "Amator" oceniony na cztery, "Bez przebaczenia" na cztery, "Blade Runner" na 5, "Misja na cztery. Już sam nie wiem, czy faktycznie tak sądzisz, czy jest tak jak napisałem wcześniej.

ocenił(a) film na 9
Springfield12

Czego oczekujesz od kogos kto ocenia sage zmierzch na 10