Bez reguł

Unthinkable
2010
7,4 55 tys. ocen
7,4 10 1 54636
7,2 5 krytyków
Bez reguł
powrót do forum filmu Bez reguł

5/10

ocenił(a) film na 5

Moim zdaniem szkoda czasu chyba że ktoś lubi filmy typu Akcja w zamkniętym
pomieszczeniu.Film bardzo nisko budżetowy szkoda jak na te dzisiejsze czasy,nawet
wybuchu nie pokazali a w filmie Nazajutrz z 1983 roku o Konflikcie miedzy narodowym
wszystkie bomby wybuchały po kolei...

ocenił(a) film na 9
Traper666

super komentarz powinni danawć nagrody za takie komentarze, co do filmu genialnie pokazana psychologia tortur, ale z drugiej strony film propagandowy usa by mieć przyzwolenie na tortury terrorystów

ocenił(a) film na 9
neprosti

hmm czy pokazanie prawdziwych metod przesłuchań przez jankesów nawet na niewinnych podejrzanych uważasz za propagandę imo terrorysta jest pokazany jak w najbardziej korzystnym świetle w pewnym momencie zacząłem płakać zdając sobie sprawę że jankesi tak traktują normalnych podejrzanych

Traper666

... bo film się ocenia po ilości wybuchów bomb przecież

ocenił(a) film na 7
amadgaluszka

dobry film!

ocenił(a) film na 6
Traper666

Hahaha! Genialny komentarz. Ten film powinien być zupełnie inaczej zrobiony. Pierwsze pięć minut - tortury. Oczywiście bomb powinno być paredziesiąt. I reszta filmu wybuchy! Wszystkie miasta po kolei! ( a na marginesie bardzo dobry film)

ocenił(a) film na 10
Addicted_to_movies

Traper666 albo chodzisz jeszcze do podstawówki albo miałeś pod górkę do szkoły... ska sie biorą tacy ludzie..........

ocenił(a) film na 7
Traper666

żal

ocenił(a) film na 7
Traper666

Ja myślę, że powinien być taki wybuch jeden wielki który by trwał 90minut , oczywiście w 3D. Nie ma co dzięki takim ludziom jak Traper666 człowiek odzyskuje wiarę w poziom naszego społeczeństwa;)

Traper666

Również spodobał mi się ten idiotyczny komentarz, więc go odkopię. Film niskobudżetowy, bo było mało wybuchów, a im więcej wybuchów tym budżet filmu większy! Są ludzie i parapety...