Moim zdaniem szkoda czasu chyba że ktoś lubi filmy typu Akcja w zamkniętym
pomieszczeniu.Film bardzo nisko budżetowy szkoda jak na te dzisiejsze czasy,nawet
wybuchu nie pokazali a w filmie Nazajutrz z 1983 roku o Konflikcie miedzy narodowym
wszystkie bomby wybuchały po kolei...
super komentarz powinni danawć nagrody za takie komentarze, co do filmu genialnie pokazana psychologia tortur, ale z drugiej strony film propagandowy usa by mieć przyzwolenie na tortury terrorystów
hmm czy pokazanie prawdziwych metod przesłuchań przez jankesów nawet na niewinnych podejrzanych uważasz za propagandę imo terrorysta jest pokazany jak w najbardziej korzystnym świetle w pewnym momencie zacząłem płakać zdając sobie sprawę że jankesi tak traktują normalnych podejrzanych
Hahaha! Genialny komentarz. Ten film powinien być zupełnie inaczej zrobiony. Pierwsze pięć minut - tortury. Oczywiście bomb powinno być paredziesiąt. I reszta filmu wybuchy! Wszystkie miasta po kolei! ( a na marginesie bardzo dobry film)
Traper666 albo chodzisz jeszcze do podstawówki albo miałeś pod górkę do szkoły... ska sie biorą tacy ludzie..........
Ja myślę, że powinien być taki wybuch jeden wielki który by trwał 90minut , oczywiście w 3D. Nie ma co dzięki takim ludziom jak Traper666 człowiek odzyskuje wiarę w poziom naszego społeczeństwa;)