hmmm...co jest takiego chorego i zrytego jest w tym filmie? Nie ma sensu-sencu? Dlaczego? "Totlane" dno i tragedia?... To w końcu dlaczego nie polecasz??:):)
Ehh... I właśnie przez takie dzieci film ma tak niską ocenę. Ludzie! To jest thriller psychologiczny! Nie uświadczycie w nim pościgów na pełnych obrotach, bezustannej strzelaniny i wymyślnych efektów specjalnych. Będzie za to mnóstwo gadania i trzymania widza w niepewności. Jeśli szukacie taniego kina dla hamburgerów, to pomyliliście kategorie.
A film rewelacyjny! Świetnie gra na emocjach widza pozostawiając go do końca w nieświadomości oraz zmuszający do odpowiedzi na pytanie: How far would you go?
NIc dziwnego, ze film trafil od razu na br/dvd, bez wyswietlania w kinach - amerykanskie pustaki nie zdolalyby ogarnac tematu (i nie mam na mysli zadnych swiatopogladowych aspektow). W paru miejscach troszke przekombinowany, ale ogolnie daje 8/10
masz racje, chory i zryty... 8/10 :D niesamowite studium tego jak daleko posuniemy sie zeby odkryc cos na czym nam zalezy...
tak zwane dobro ogółu. Poświecilibyście 2 niewinnych dzieci w zamian za 2-10mln ludzi? Pewnie strach sie przyznac ale kazdy by tak zrobil( o ile to nie nasze dzieci )
ja bym wyrazil zgode na torturowanie tych dzieci, ale sam bym nie dal rady tego zrobic. Nie wiem czy czyni mnie to hipokryta, ale cóż...