Bez reguł

Unthinkable
2010
7,4 55 tys. ocen
7,4 10 1 54636
7,2 5 krytyków
Bez reguł
powrót do forum filmu Bez reguł

Nie polecam!!! Nie ma w nim żadnego sencu - TOTLANE DNO i TRAGEDIA!!!

ocenił(a) film na 8
cameronpoe

hmmm...co jest takiego chorego i zrytego jest w tym filmie? Nie ma sensu-sencu? Dlaczego? "Totlane" dno i tragedia?... To w końcu dlaczego nie polecasz??:):)

ocenił(a) film na 9
cameronpoe

Ehh... I właśnie przez takie dzieci film ma tak niską ocenę. Ludzie! To jest thriller psychologiczny! Nie uświadczycie w nim pościgów na pełnych obrotach, bezustannej strzelaniny i wymyślnych efektów specjalnych. Będzie za to mnóstwo gadania i trzymania widza w niepewności. Jeśli szukacie taniego kina dla hamburgerów, to pomyliliście kategorie.

A film rewelacyjny! Świetnie gra na emocjach widza pozostawiając go do końca w nieświadomości oraz zmuszający do odpowiedzi na pytanie: How far would you go?

ocenił(a) film na 8
Amfidiusz

NIc dziwnego, ze film trafil od razu na br/dvd, bez wyswietlania w kinach - amerykanskie pustaki nie zdolalyby ogarnac tematu (i nie mam na mysli zadnych swiatopogladowych aspektow). W paru miejscach troszke przekombinowany, ale ogolnie daje 8/10

cameronpoe

masz racje, chory i zryty... 8/10 :D niesamowite studium tego jak daleko posuniemy sie zeby odkryc cos na czym nam zalezy...

Peppers

tak zwane dobro ogółu. Poświecilibyście 2 niewinnych dzieci w zamian za 2-10mln ludzi? Pewnie strach sie przyznac ale kazdy by tak zrobil( o ile to nie nasze dzieci )

ocenił(a) film na 9
bronek55

9/10 !!!

ocenił(a) film na 10
bronek55

ja bym wyrazil zgode na torturowanie tych dzieci, ale sam bym nie dal rady tego zrobic. Nie wiem czy czyni mnie to hipokryta, ale cóż...

ocenił(a) film na 10
cameronpoe

ja dałem 10/10

ocenił(a) film na 8
cameronpoe

a ja polecam 8/10