Bez tchu

Breathless
2012
5,8 2,2 tys. ocen
5,8 10 1 2216
Bez tchu
powrót do forum filmu Bez tchu

Gina Gershon wykonała kawał dobrej roboty,rola wręcz stworzona dla niej,jej mimika i szpanerski akcent rodem z westernu ..Bomba.Szkoda, że mężuś Val Kilmer, tak szybko skończył w mikserze .

ocenił(a) film na 2
mewa5

Nie żartuj. Naprawdę ci si podobał taki gniot?!

ocenił(a) film na 7
Rania

Jasne że tak ,przednio się na nim bawiłam :)

ocenił(a) film na 2
mewa5

Podobał się? Przecież to gniot, którego nie da się oglądać!

ocenił(a) film na 7
karolina100

więc proponuje zapomnieć, i nie mówić o nim:)

karolina100

dosc ciekawy film z zaskakująca końcówka. hehe śmie twierdzić ze w tym filmie więcej sie działo niż w ocenianym tak dobrze przez ciebie tytaniku!;)

ocenił(a) film na 7
orthoptera

Na Allaha...!jesteś the best!!

mewa5

no bo taka prawda! na mnie nie zrobił negatywnego wrażenia;)

ocenił(a) film na 7
orthoptera

Widzę, że też siódemeczke dajesz.:))

mewa5

raczej!;) trzeba takie posty typu " co za gniot" po 30 min wyłączyłam to gówno ripostować! a propo jak lubisz thrillery i horrory hiszpańskie proponuje - Cara oculta, La oraz Słodkich snów. pzdr

ocenił(a) film na 7
orthoptera

Dzięki:)pzdr.

ocenił(a) film na 7
orthoptera

Mientras duermes,to bezapelacyjnie jeden z ciekawszych filmów ,jakie ostatnio widziałam.Historia Césara niesamowicie wciąga,,z czystym sercem daję 9/10.Hiszpańskie kino ,jest w tym wypadku na dobrym poziomie,wobec tego polecam Słodkich snów.Cara oculta, La ,też mi się podoba.pozdrawiam:)

mewa5

wiadomo:)

ocenił(a) film na 7
orthoptera

Niedługo ma być film " The Scribbler" z Giną Gershon,ciekawe czy też taki dobry :)

ocenił(a) film na 7
mewa5

Spoko film jak go rozpatrywać w klimacie Tarantino. Ktoś kto ten film poważnie jest raczej niepoważny :D Daję dobrą siódemkę :)

ocenił(a) film na 7
RadAg

edit: Spoko film jak go rozpatrywać w klimacie Tarantino. Ktoś kto ten film traktuje poważnie jest raczej niepoważny :D Daję dobrą siódemkę :)

mewa5

Też mi się podobał - nie nudziłam się ani przez chwilę. Pomimo, że właściwie wszystkie sceny rozgrywają się w jednym miejscu i obserwujemy grę dwóch/kilku osób, to jednak konstrukcja scenariusza i zaskakujące zwroty sytuacyjne powodują, że dla mnie był to obraz na przyzwoitym poziomie. Świetne role kobiece - zwłaszcza Giny Gershon (także mimika, gestykulacja ). Warto obejrzeć - nie będzie to stracony czas - faktycznie film przywodzi na myśl kino Tarantino.

ocenił(a) film na 7
heaven75

Film zdecydowanie ary uwagi, a role kobiece to mistrzostwo. Dawno nie widziałem tak dobrze zagranych postaci.

ocenił(a) film na 6
mewa5

nie na mój gust, ale mimo słabego w mojej opinii scenariusza przebrnąłem do końca i to nawet z zaciekawieniem
dobra gra aktorska, trochę ciekawych motywów i zwrotów akcji, klimat ala "rodriguez-tarantino"
jak na ten gatunek, za którym nie przepadam - mocne 6