Jeśli nie lubicie takiego typu filmów to po prostu nie oglądajcie i nie oceniajcie, ja np nie oglądam i nie oceniam głupich komedii romantycznych bo wszystkim dałbym 1.
Kolejny film Jaume Balagueró który mnie zachwycił
Bierzesz pod uwagę to, że ten film mógł się nie spodobać osobom zainteresowanym tak thrillerami, jak i fabułą? Za przykład podam siebie.
Ale z samym Twoim podejściem jak najbardziej się zgadzam. Nie oglądam i nie oceniam westernów, bo ich zwyczajnie nie lubię.
elo , nie obraz sie ale looknelem jak oceniales inne filmy i jak ktos daje np filmowi fighting club z Pittem mniej niz 8 w tedy wiem ze sie na filmach nie zna, i ze jego zdanie o danym filmie trzeba brac z duza poprawka :)
"jak ktos daje np filmowi fighting club z Pittem mniej niz 8 w tedy wiem ze sie na filmach nie zna, i ze jego zdanie o danym filmie trzeba brac z duza poprawka :)"
co to w ogóle jest ?? dawno czegoś tak głupiego nie czytałem...
Nie chce być złośliwy no, ale przecież ocenianie kogoś na podstawie wystawionej przez niego oceny jakiemuś filmowi na jakimś portalu w kontekście tego czy jest on znawcą kina czy nie to taka bzdura że az nie warto tego czytać.
"nie wiesz o co chodzi to sie nie wtracaj..." a o co chodzi ??
LoL ogladaj ogladaj, potem napisz, ja tego raczej nie obejrze.. ..
zle myslisz, bo jak bym np znalazl kogos kto daje same 10 filmom gdzie jest glownie zarzynanie ludzi a potem looknal by lot nad kukulczym gniazdem i napisal by '' k@#wa ale gówno'' ktos moglby sie tym zasugerowac i ominac ten film, tracac super film, tym samym lepiej sprawdzic czy ten co to ocenial ma w ogole jakiekolwiek pojecie.... to jest bardzo proste i o to mi chodzilo..... juz kilka razy tak mialem ze ktos ocenil cos , beznadziejnie, potem napisal badziewnego komenta, dobrze ze sprawdzilem na you tubie , to chociaz filmu nie stracilem.
jest w tym trochę racji ale uważam że obejrzeć można wszystko nie zawsze sugerując się komentarzami:-)
pozdrawiam
filmów ile?? oj sporo bywały czasy, jeszcze w LO że w weekendy oglądałem 8 9 filmów, na dzień dzisiejszy zawsze jeden przed snem, oczywiście jak żona zakończy swoją paradę seriali
To w końcu watro czy nie? Maverick uważasz że obejrzeć można wszystko ??? Widziałem kilka, których żałuję że oglądałem :) Pozdrawiam miłośników kina :)