Film jest bezbledny! Niesamowicie wciagajacy! Historia jest bdb opowiedziana, dobrzy aktorzy... Wcale nie zapowiadalo sie tak dobre kino... wasze komentarze sa raczej przecietne... Mnie film niesamowicie zanurtowal i zaciekawil. Mozna w kilku momentach podskoczyc xD aaa i jeszcze ta koncowka... niezwykle udana i zaskakujaca! Oby wiecej takich oryginalnych i madrych filmow! Ale po Jaume juz mozna sie duzo spodziewac! Rec teraz to facet ma talent !
10\10
Popieram, ja też uważam, że ten film to niemal arcydzieło współczesnego horroru. Mroczny klimat i ta obrzydliwie perwersyjna atmosfera. W zasadzie nic nie pokazali, a miałem wrażenie że film był bardzo brutalny. W potoku zalewającego nas horrorowego chłamu, Bezimienni to naprawdę perełka. Szczerze polecam.
film jest bezbledny ,to nie jest dobre okreslenie do tego filmu . ja uwazam
ze to totalna klapa.czytalem wasze recenzje spodziewajac sie dobrego filmu
, a tu przez 3/4 filmu nic sie nie dzieje ,wiec wylaczylem i usunolem ten
film z kompa. strata czasu , nie polecam
Mądry? Zaciekawiłeś mnie. Mógłbyś mi napisać, jak rozumiesz określenie 'mądry film' w kontekście "Bezimiennych"?
Popieram przedmówcę - nie rozumiem jak ktoś ocenia film nie czując tego klimatu, osobiście uważam że najlepsze Dreszczowce wychodzą spod ręki Hiszpańskich mistrzów :)
Poza tym kolejny film w którym "matka jest Bogiem" - doszukiwałbym się powiązań z np "Silent Hill" jednakże jak to bywa w przypadku filmów made in Holyłódź wysoki budżet nie zawsze jest oznaką dobrego i mocnego filmu - tu mamy odwrotność.