Bezimienni

Los Sin nombre
1999
5,7 1,1 tys. ocen
5,7 10 1 1098
5,5 2 krytyków
Bezimienni
powrót do forum filmu Bezimienni

Film jest bezbledny! Niesamowicie wciagajacy! Historia jest bdb opowiedziana, dobrzy aktorzy... Wcale nie zapowiadalo sie tak dobre kino... wasze komentarze sa raczej przecietne... Mnie film niesamowicie zanurtowal i zaciekawil. Mozna w kilku momentach podskoczyc xD aaa i jeszcze ta koncowka... niezwykle udana i zaskakujaca! Oby wiecej takich oryginalnych i madrych filmow! Ale po Jaume juz mozna sie duzo spodziewac! Rec teraz to facet ma talent !
10\10

ocenił(a) film na 9
wine_bae

Popieram, ja też uważam, że ten film to niemal arcydzieło współczesnego horroru. Mroczny klimat i ta obrzydliwie perwersyjna atmosfera. W zasadzie nic nie pokazali, a miałem wrażenie że film był bardzo brutalny. W potoku zalewającego nas horrorowego chłamu, Bezimienni to naprawdę perełka. Szczerze polecam.

wine_bae

film jest bezbledny ,to nie jest dobre okreslenie do tego filmu . ja uwazam
ze to totalna klapa.czytalem wasze recenzje spodziewajac sie dobrego filmu
, a tu przez 3/4 filmu nic sie nie dzieje ,wiec wylaczylem i usunolem ten
film z kompa. strata czasu , nie polecam

ocenił(a) film na 9
janiuxp

A jakie horrory/thrillery uważasz za "bezbłędne"???

ocenił(a) film na 6
wine_bae

Mądry? Zaciekawiłeś mnie. Mógłbyś mi napisać, jak rozumiesz określenie 'mądry film' w kontekście "Bezimiennych"?

ocenił(a) film na 8
wine_bae

Popieram przedmówcę - nie rozumiem jak ktoś ocenia film nie czując tego klimatu, osobiście uważam że najlepsze Dreszczowce wychodzą spod ręki Hiszpańskich mistrzów :)
Poza tym kolejny film w którym "matka jest Bogiem" - doszukiwałbym się powiązań z np "Silent Hill" jednakże jak to bywa w przypadku filmów made in Holyłódź wysoki budżet nie zawsze jest oznaką dobrego i mocnego filmu - tu mamy odwrotność.