to naprawde fajny film momentami bardzo zabawny wrecz smieszny ... momentami nieco powazniejszy ... plejada gwiazd .(dzisiaj gwiazd). .. zycie szkolne problemy dorastania a wszystko to w "krzywym zwierciadle" ... krotko mowiac film ktory oglada sie z przyjemnoscia i zainteresowaniem ..polecam ... o ile mozna go gdzies dostac :D:D:D:D
Świetny film! Oglądałem wczoraj i dotrwałem ledwo do samych napisów końcowych (mam nadzieję, że po napisach nie było już nic więcej pokazane i dopowiedziane). Już dawno nie oglądałem tak fajnej komedii! Szkoda tylko, że dali ją tak późno, ale w gruncie rzeczy lepiej późno niż wcale. Fajna akcja, ładne dziewczyny, seks nie był pokazany jakoś bardzo wulgarnie, nie było przemocy. Oby więcej takich filmów, bo trochę szkoda, że nieraz o 20.00 dają takie filmy jak wczoraj na TV4, czyli "Viva Las gdzieś tam" oraz później film "Zauroczenie", a dopiero tak późno TVP2 się wysiliło z dobrym filmem. Ale jeszcze raz powtarzam, że warto ten film obejrzeć! Szczerze polecam.
na dwójce :) TVP raz na jakis czas ma przeblyski swojej misyjnosci. Film raczej nie wylamuje sie z konwencji komedii lat 80. "weird science", "breakfast club" itd. to mniej wiecej o tym samym, ale obejrzec warto. Szczerze, brakuje takich komedii obecnie.