film prosty jak budowa cepa z cyklu zabili ją i uciekła a w zasadzie pobiegła, gdzie schemat goni schemat
malutki plusik za diagnozę współczesnego przebodźcowanego świata w którym
technologie cyfrowe bezdyskusyjnie zdominowały niemal każdą sferę ludzkiego życia...
ty jak widać nigdy się nie uczyłeś, więc ciągle eksponujesz tu swoje szkolne kompleksy...to już naprawdę jest nudne. Idź wreszcie do szkoły i skończ tę podstawówkę z litości życzę.
Co ty nadgodziny na filmweb robisz? Bo gdzie się nie wejdzie w komentarze to musisz wypociny swoje pisać. Do nauki!!!
Drogi panie niedouczony. NIE WCHODŹ NA FORA ZAKŁADANE PRZE ZE MNIE. NAPRAWDĘ NIE MA TAKIEGO OBOWIĄZKU. A JEŚLI CI KTOŚ CI POWIEDZIAŁ, ŻE JEST TO CIĘ OKŁAMAŁ. Mam nadzieję, że już więcej nie będę musiał czytać tych twoich prymitywnych bzdur.
Jesteś jak menel co rzyga na ulicy i tłumaczy się "jak wam się nie podoba to nie chodźcie po ulicach" do nauki!!! Bo znów poprawki z matury dla seniorów nie zdasz.
po co te personalne wycieczki? już ci tyle razy pisałem i napiszę po raz ostatni, że TU SIĘ PREZENTUJE SUBIEKTYWNE OPINIE O FILMIE I TO ŻE SIĘ Z NIMI NIE ZGADZASZ, NIE DAJE CI JESZCZE PRAWA DO ATAKOWANIA i PONIŻANIA ICH AUTORA. NIE PISZ DO MNIE I NIE PISZ O MNIE, BO SOBIE TEGO NIE ŻYCZĘ. Rozumiesz?
nie pisz o sobie, bo to nikogo nie obchodzi oprócz psychiatry i policji. co myślisz, że nie wiem że to ty od od ponad pięciu lat ciągle zakładasz niezliczone konta z moim nickiem, a teraz podszywasz się pod użytkownika kotbury by dalej mnie stalkować i i hejtować żałosny, biedny i chory pajacu.
Tak wiemy. Wszyscy są podejrzani. No gdzie te dowody, że cię obrażam? Gdzie ta policja? No dawaj ale najpierw wytłumacz się z tego jak obrażasz innych:
https://www.filmweb.pl/film/Hanover+Street-1979-6033/discussion/ech,3223615 myślisz że to zniknie? No nie koniecznie. Jedyne co co ci zostało to pisać te wypociny pod każdym filmem z których każdy ma polew. Nic nie zrobisz :) Do nauki!!!