PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617280}

Bitwa pod Wiedniem

11 settembre 1683
2012
2,5 27 tys. ocen
2,5 10 1 27181
1,9 23 krytyków
Bitwa pod Wiedniem
powrót do forum filmu Bitwa pod Wiedniem

http://www.pch24.pl/bitwa-pod-wiedniem-na-duzym-ekranie,3269,i.html

miotacz plomieni

A niech sobie protestują, nie obchodzi mnie to. Ważne, że film będzie. Inne narody mogą pokazywać swoje zwycięstwa, to my też możemy. A propaganda antyislamska to po prostu bzdury. Pokonaliśmy Turków? Pokonaliśmy. Historią trzeba się chwalić.

miotacz plomieni

O, ktoś tu również czytuje PCh.;)
Przydałby się dziś ktoś w Europie, kto powstrzyma islamską zarazę jak już to zrobiono pod Wiedniem w 1683. roku.

Koralina90

Niewykluczone, że masy muzułmanów pojawią się i u nas. "GW" już mieli mózgi pod tym kątem:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11664906,Polska_nie_chce_imigran tow__Do_2050_roku_ubedzie_nam.html
A w Warszawie budują się już bodaj 3 meczety.

miotacz plomieni

Im bardziej rząd próbuje "zatrzymać" obywateli, tym więcej ich ubywa. A "GW" nie odrobiła zadania domowego i nie widzi, co się aktualnie dzieje na Zachodzie (już dzikim!). I gdzie ten Sobieski?

ocenił(a) film na 3
miotacz plomieni

A ja radzę omijać to ścierwo zwane gazetą wyborczą pod przewodnictwem aarona szechtera z daleka

korndddd

W sumie też miałam dylemat, czy otwierać link czy nie.
"GW - G***o czytasz, G***o Wiesz"

korndddd

Trzeba wiedzieć, co wróg knuje. Z tego artykułu dowiadujemy się, że zaczynają urabiać polską opinię publiczną pod akceptację masowej, obcej cywilizacyjnie imigracji. Niektórzy zostali już dawno urobieni, co widać po reakcjach w tym wątku:
http://www.filmweb.pl/film/Trzy+pogrzeby+Melquiadesa+Estrady-2005-161888/discuss ion/Propaganda+na+rzecz+akceptacji+masowej+imigracji,1842740

miotacz plomieni

Niektórym nie trzeba do tego GW. Właściwie cała telewizja, na czele z TVN nie nadaje się do oglądania, większość prasy (GW na czele), sporo portali internetowych i... szkoła. Tam się wszystko zaczyna.

Koralina90

Nie twierdzę, żeby GW kupować, ale zajrzeć czasem na ich stronę, żeby wiedzieć, co aktualnie knują, to czasem zaglądam. Nie za często oczywiście, żeby im nie nabijać liczby wejść.

miotacz plomieni

Spokojnie, jak za 50 lat obecna mniejszość muzułmańska we Włoszech wprowadzi prawo szariatu, to będą inaczej mysleć, ale na to będzie już za późno. Czy tylko ja uważam, że ta cała poprawność polityczna kiedyś się na Europejczykach zemści? Zobaczcie co się dzieje w Wielkiej Brytanii. Widziałem filmik jak grupa murzynów dla zabawy dotkliwie pobiła białą kobietę tylko dlatego, że była biała. Nazwali ją białą szmatą i grozili, że ją zabiją. Zgłosiła to na policję, łącznie z tymi groźbami, i co się stało? Ano przez tą całą poprawność polityczną będą ich sądzić tylko za pobicie i nic więcej. A teraz sobie wyobraźcie jakie larum by się podniosło gdyby grupa białych pobiła jakiegoś murzyna zakładając nawet, że coś by im zrobił. Od razu by mieli proces o rasistowskie zachowanie. Jak jakiś murzyn, albo arab wyzywa białego i mu grozi, to nie rasizm, a jak biały powie to co myśli to już tak. Zresztą za nazwanie murzyna murzynem, też możesz być oskarżony o rasizm.

Replo

GW "prawdę" Ci powie...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem