PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617280}

Bitwa pod Wiedniem

11 settembre 1683
2012
2,5 27 tys. ocen
2,5 10 1 27181
1,9 23 krytyków
Bitwa pod Wiedniem
powrót do forum filmu Bitwa pod Wiedniem

tylko martwi w obsadzie to beztalencie jakim jest A.B.-Curuś! Po kiego grzyba ją wzieli do
tego filmu???

impaler1

Bo ma bogatych rodziców ? xD Też nie wiem po co Curuś tam. W USA jaką karierą zrobiła wszyscy wiedzą, ciążową.

ocenił(a) film na 5
impaler1

Nie martw się, nie będzie to wielka rola. Pewnie pojawi się tylko parę razy i to wszystko.

doliwaq

oby, mam taką nadzieję.

impaler1

Nie żebym miała cos przeciw panu Skolimowskiemu- ale czemu widnieje jako odtwórca Sobiesia? To błąd czy co? nasz Jan miał przecie po 50-tce jak gromił Turczyna pod Wiedniem, nie bardzo rozumiem więc...hm...może ktoś mi to wyjaśnić?

freya_3

Faktycznie, dziwna sprawa, też nie rozumiem...

impaler1

Mnie martwi calkiem kto inny w obsadzie. Gdzie by nie spojrzec to Szyc i Adamczyk!

morgoth_1973

Akurat to mnie nie dziwi, bo czy znasz jakich innych aktorów? W naszym nędznym krajowym przemyśle filmowym BRAKUJE NOWYCH ŚWIERZYCH aktorów. Same palanty znane z komedii romantycznych (nie obrażam akurat Szyca i Adamczyka) bo potrafią dobrze zagrać, ale ile można ciągle patrzeć na ich twarze w każdym filmie???

impaler1

znam na pewno lepszym Sobieskim byłby Kowalewski, zamiast Szyca Żebrowski Michał

impaler1

Mnie ciekawi, czy reżyser dobrze się z nią bawił w łóżku w zamian za rolę.

Niepotrzebny

A to całkiem możliwe :)

ocenił(a) film na 6
Niepotrzebny

Eeee... Dawała bardziej znanym,to czemu miała by dać jakiemuś makaroniarzowi?Po za tym to producent decyduje o obsadzie ;-)

LeoRex

Rzecz gustu.
I niekoniecznie producent.

ocenił(a) film na 6
Niepotrzebny

To u nas o obsadzie decyduje reżyser,a na zachodzie ten kto wykłada kasę,czyli producent.

LeoRex

Nie zawsze tak jest.