tylko martwi w obsadzie to beztalencie jakim jest A.B.-Curuś! Po kiego grzyba ją wzieli do
tego filmu???
Bo ma bogatych rodziców ? xD Też nie wiem po co Curuś tam. W USA jaką karierą zrobiła wszyscy wiedzą, ciążową.
Nie martw się, nie będzie to wielka rola. Pewnie pojawi się tylko parę razy i to wszystko.
Nie żebym miała cos przeciw panu Skolimowskiemu- ale czemu widnieje jako odtwórca Sobiesia? To błąd czy co? nasz Jan miał przecie po 50-tce jak gromił Turczyna pod Wiedniem, nie bardzo rozumiem więc...hm...może ktoś mi to wyjaśnić?
Akurat to mnie nie dziwi, bo czy znasz jakich innych aktorów? W naszym nędznym krajowym przemyśle filmowym BRAKUJE NOWYCH ŚWIERZYCH aktorów. Same palanty znane z komedii romantycznych (nie obrażam akurat Szyca i Adamczyka) bo potrafią dobrze zagrać, ale ile można ciągle patrzeć na ich twarze w każdym filmie???
Eeee... Dawała bardziej znanym,to czemu miała by dać jakiemuś makaroniarzowi?Po za tym to producent decyduje o obsadzie ;-)
To u nas o obsadzie decyduje reżyser,a na zachodzie ten kto wykłada kasę,czyli producent.