Polacy to taki durny naród co mu sie nic swojego nie podoba, nawet jakby ten film był arcydziełem z efektami specjalnymi na 2030 rok. Całe szczęście, że jestem Ślązakiem i nie mam takiego problemu...
ale ten film arcydziełem nie jest i nie ma to nic wspólnego z kompleksami Polaków-- ślązaku
Widzę że masz kompleks polaka. Zgwałcili ci matkę polacy? Gardzę polakami którzy gardzą własnym narodem.
:) ślązak to taki polak któremu się wydaje, że ma odrębny język i jest lepszy od polaków. To mówię ja - zagłebiak czyli 100% polak z małopolski.
Nic mu sie nie wydaje... Nie jest polakiem i nie ma jego chorych cech. W sumie to już wolałbym był polakiem niż zagłębiakiem...
Oczywiście że się mu wydaje. Ślązak to taki gorszy polak :) A kimże ty jesteś szwabem a może też ślązakiem - hm przykre. Zagłębiak to Polak, Małopolanin , a taki ślązak to nikt i do pięt nie dorasta polakom. Wsiowa gwara - tak tylko gwara bo przecież nie język :)
O ślązak czyli nikt :) A film jest kiepski i należy mu się potężna krytyka. Ewidentnie masz kompleks ślązaka-polaka. Przykry jesteś. Wywnętrzasz tu swoje kompleksy prowokacją do kiepskiego filmu.
Racja! Niektórzy Ślązacy to pół lub nawet ćwierć Polacy. Szkoda, że po II wojnie nie oddali nam "zawsze wiernego" Lwowa albo Wilna zamiast Was.
Film słaby pod każdym względem ale Waść pewnie lepiej wiesz boś nie Lach :)
Eskulap1 polaczki cie uciskają, a ty nie możesz nic z tym zrobić xD Płacz jak bardzo jesteś przez nas tłamszony tak jak i my płaczemy nad porażką tego "filmu". btw zawsze możesz wyjechać pracować w fabryce gdzie indziej. Zagłębie zawsze będzie lepsze niż ślunsk. Tak, napisałem to żeby sie zdenerwować :)