Jeżeli nie cierpisz muzycznej tematyki filmu to nie oglądaj, bo tlyko taka osoba mogła dać takiemu filmowi 1 :)
Dla mnie jak i pewnie dla wielu innych film zasłużył chociaż na to 6 czy 7 :) Gorąco polecam.
Zasłużył na 5, ale wciśnięcie pedała jako tancerza to już jak dla mnie za wiele, takie amerykańskie siłowe wmawianie, że zboczenie to nic złego, a to niestety jest złe, tak jak i pedofilia, zoofilia, nekrofilia....
Każda amerykańska produkcja to jakiś "zacny" pedał lub lesba.
Ameryka kraj bardzo wdzięczny, wybili Indian prawie do nogi, zagarnęli ich ziemię, wprowadzili niewolnictwo, a teraz udają świętych.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1020223,title,Rachunek-sumienia-USA-czyli-jak-superm ocarstwo-stosowalo-straszliwa-bron,wid,15960997,wiadomosc.html?ticaid=112bce
Porównujesz orientację seksualna do pedofilli itp? Trochę nie na miejscu.
Ja nie mam nic do lesbijek ani gejów. Lesbijki sa seksowne, a co do gejów to nic do nich nie mam, o ile nie musze patrzeć na nich w jakiejś intymnej sytuacji bo samo wyobrażenie sobie tego i wzbiera mnie na wymioty.
Jak w filmie jest pedał jako pedał nie ruchający się tam z jakimś innym facetem czy nie liżący to jest ok. Co tacy "odmieńcy" poradzą, że po prostu ciągnie ich do tej samej płci? Przecież to nie choroba, tego się nie leczy...
O ile taki gej nie afiszuje się publicznie czy nie adoptowuje dzieci to mi nic nie przeszkadza, ich życie i robią co chcą, czyż nie?