PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126772
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Bardzo dręczy mnie ostatnie ujęcie filmu. Co się tam wydarzyło. Zrozumiałem to tak, że Michael upuścił kamerę. Do piwnicy weszła Heather. Dostała czymś ciężkim w łeb, a następnie padła razem z kamerą. A Michael stał jak wryty patrząc w ... ścianę? Zastygł bez ruchu? A może został zabity i dalej stał? W ostatnim ujęciu widać leżącą Heather. Co się stało z Michaelem, gdzie był Joel? Nie wiem, może druga część to wyjaśnia, ale ja jej nie oglądałem. Chyba całą noc będę o tym myslał :]

Turion

Chyba to mogło mieć związek z Rustinem Parrem, o którym mowa na początku. Gościu mówił, że jedno dziecko zostwaiał wpatrzone w ścianę, a drugie zabijał. Może to mieć z tym związek.

Turion

Wiesz... dawno nie oglądałam tegoż to filmu... ale z tego co sobie przypomina - to podejrzewam tak jak Ty, że ma to związek z tym facetem co opowiadał, jak ta czarownica mordowała.

pa;*

Turion

Hej, hej...! Mówisz, że ten gość gadał jak On zabijał? A nie jak to było z tą czarownicą? Hmm... a może i tak... Możliwe, możliwe... Jak wspomniałam nie pamiętam za wiele, bo już dawno widziałam ten film. Pamiętam najważniejsze sprawy.. ale żeby o tym gościu, to... hmmm... nie naprawdę, nie przypominam sobie.
Trudno, trzeba znowuż oglądnąć i sobie przypomnieć ;]

pozdrawiam Ciebie serdecznie,
;*

ocenił(a) film na 9
Turion

yo maiło związke z Rustinem Parem bo facet mówił że kazał dzieciom stawać twarzą do ściany żeby nie widzieć ich twarzy kiedy mordował inne dzieci , Chłopak stanął przodem do ściany a Heather zginęła