PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=446620}
7,4 4,7 tys. ocen
7,4 10 1 4674
6,4 5 krytyków
Bleach: The DiamondDust Rebellion - Mō Hitotsu no Hyōrinmaru
powrót do forum filmu Bleach: The DiamondDust Rebellion - Mō Hitotsu no Hyōrinmaru

Kiedy w necie

ocenił(a) film na 10

czy juz wiadomo kiedy ten wspaniały film pojawi sie w internecie?

pozdro dla wszystkich fanów bleach.

ocenił(a) film na 9
DarthNedo

Film miał premiere 22 grudnia więc podobnie jak 1 film będzie dostępny we wrześniu.Pozdro.

Satou_Kain

ew może wcześniej jakimś cudem uda nam się dorwać wersje Rawowską, o okropnej jakości itd. ;]

ocenił(a) film na 8
Moniaaa_2

No przydałoby się obejrzec tą kinówkę noo ale co poradzic trza poczekac na pirata :P
najlepiej poczekac jak wyjdzie już na dvd z ang subami

ocenił(a) film na 10
Ogorek

wole poczekac na wersję z eng. subami niz oglądać bez napisów po japonsku, a wiec trza cierpliwie czekać, jedyne co teraz ratuje to serial :D, miłego oglądania bleacha 155 :]

DarthNedo

kiedy będzie wersja dvd do ściągnięcia z nieta?

ocenił(a) film na 8
Deska

Z tego co wiem ,to na DVD wychodzi jutro(3 września) to czyli w necie będzie może już w czwartek:D

ocenił(a) film na 9
sylwia

Nie ma to jak sobie sciągnać.... ehh... a nie lepiej kupić sobie DVD ?!

DarthNedo

kochane Dattebayo sie spisalo, film jest juz dostepny na ich stronie :) oby bylo warto tyle czekac xD

ocenił(a) film na 10
Afa

jak dla mnie warto było :P świetny film !!!

alicja999999

ba, tradycyjnie Ichigo ratuje sytuacje... ile mozna? ;P jak dla mnie ogolnie film przebija Movie 1; mnostwo akcji juz od samego poczatku, skoncentrowanie fabuly na jednej z moich ulubionych postaci i brak niedopowiedzen czyni z niego jeden z lepszych pelnometrazowych anime (tych na podstawie tasiemcow), jakie widzialam ;] koniec nieco naciagany, ale co tam xD teraz niech w sieci ukaze sie jeszcze NS:Bonds, a juz w ogole bede happy :) nie to, ze dwudziestoletnia osoba zachwyca sie takimi tytulami :P pozdrawiam fanow :)

ocenił(a) film na 9
Afa

No w końcu to główny bohater więc nie ma się co dziwić.Film prawda lepszy od poprzedniego,opłaciło się czekać.Teraz kolej na Movie 3 chociaż po tym o czym ma być mam co do tego mieszane uczucia,ale i tak filmy Bleacha są jak dotąd lepsze od tych z Naruto.Pozdro.