Bliźniacy

Twins
1988
6,2 40 tys. ocen
6,2 10 1 39850
5,4 16 krytyków
Bliźniacy
powrót do forum filmu Bliźniacy

Zauważyliście ten mały prztyczek w wykonaniu Schwarzenegger'a? Dopiero ostatnio zwróciłem na to uwagę. Ciekawe jak na to zareagował Stallone.

Dla niezorientowanych mam na myśli scenę, w której Arnold staje obok posteru z filmu Rambo i 'porównuje' mięśnie Stallone'a i swoje, po czym go wyśmiewa.

ocenił(a) film na 9
Kartyl

Arnie jest był duzo wiekszy od sylwka wiec mógł go wyśmiac:D

Kartyl

Też to zauważyłem ;]

Stallone pewnie w ogóle nic nie zareagował, oni się tam raczej wszyscy znają, to takie żarciki sobie darują ;)

ocenił(a) film na 9
Kartyl

To był koleżeński żart. Arnie i Sylvek są dobrymi przyjaciółmi.
A oglądałeś Bohater Ostatniej Akcji. Tam w świecie głównego bohatera, którego gra Arnold, w wypożyczalni na tekturowym plakacie, w roli Terminatora jest zdjęcie Stallone'a :) takie tam dowcipy sobie robią.

ocenił(a) film na 5
lia_7

no własnie przeciez arni i stallone to starzy dobrzy kumple z poczuciem humoru, wiec na pewno jak jeden i drugi zobaczyli te sceny na premierach to pewnie lali jak sam skur**syn, ja sam bynajmniej sie śmiałem ;)

DLoN92

Znaczy, że się nie śmiałeś? (dla niezorientowanych bynajmniej = coś w stylu "w żadnym wypadku" a to znaczy, że bynajmniej =/= przynajmniej, tylko w mądrzejszej wersji).

ocenił(a) film na 9
Doktor_Wong

Patrzcie jaki filozof xD
a może śmiał się najmniej jak mógł hehe

lia_7

w Człowieku Demolce jest żart o Arnie'm

ocenił(a) film na 8
endrju_p_2

Muzeum Schwarzeneggera ? :D

nic_mi_nie_jest

Muzeum prezydenta Schwarzeneggera

ocenił(a) film na 6
Kartyl

Sly generalnie malutki jest, jeśli miał dystans do siebie to pewnie nie płakał. xD

ocenił(a) film na 10
palina28

Cały 'Rocky' opiera się na kpinie ze swojego wzrostu. Jeśli ktoś nie zauważył - polecam sceny z Hulkiem Hoganem.

ocenił(a) film na 10
Kartyl

W jednym z wywiadów Sly komentuje fotkę Arniego w stroju Conana: "ten pan nie ma nic do ukrycia".
Z tego, co mi wiadomo, przez wiele lat Sly nie znosił Arniego, ale Arnie wyciągnął łapę na zgodę i żona Sly'a zdołała przekonać męża, żeby 'przyjął gałązkę oliwną'. Teraz trochę kpią z siebie. Niegroźnie. Żeby nie było, że lwu zęby wypadły.

TangoAndWaltz

W bohaterze ostatniej akcji z Arnoldem, jest ta alternatywna rzeczywistość, gdzie na plakacie Terminatora 2 w wypożyczalni jest przedstawiony Sylvester jako terminator :)