nie wiem jak wam, ale mnie bardzo się podobał, szczególnie scena chatu erotycznego między bohaterami :) Hehe. Świetna obsada. Warto!
Świetny, wybitny i kunsztowny CHŁAM. Dawno nie wyłączyłem filmu w połowie, bo gdy zobaczyłem ile go jeszcze zostało, stwierdziłem, że film albo zdrowie psychiczne.A może raczej zdrowie uczuciowe - bo miłość w tym filmie jest chora, tak samo jak jego bohaterowie. Film bez wartości, nieciekawy i nudny. I nie wiem czego w życiu brakuje ludziom, którym film się podobał, bo mnie ostatnie czego nie chciało się oglądać to "Martwicy mózgu" ]:-)
Każdy lubi to co lubi. A właśnie koniec filmu podoba mi sie najbardziej.Żałuj że nie wytrwałeś do końca :)
Pozdrawiam
milosc z zasady jest choroba..stanem odbiegajacym od normy..milosc w "closer" jest prawdziwa..bolesna obsesyjna perwersyjna trudna..ale najprawdziwsza..jedyny film ukazujacy jej oblicze..koniec z filmami o milosci z serii "i zyli dlugo i szczesliwie"..to dobre dla walt'a disney'a..
no przestań, nie mów mi, ze tak to wygląda, bo jeszcze zostane zakonnicą, co prawda wiadomo, ze w życiu nie jest tak jak w komediach romantycznych, ale czy naprawde ludzie się non stop zdradzają, schodzą, wracają, i wogle... odnosiło się wrażenie że nie miłosć miała dla nich wartość tylko sex, a tak naprawde uczucia... nienawiść, później jakieś chore związki... ? nie mówię, zę mi się film nie podobał, bo podobał się,a le na pewno nie jako "prawda życiowa", bo ja szczerze wierzę, że nie jst tak, jak było w "closer"...
zgadzam sie z toba, nie zawsze wyglada to tak przerazliwie..ten film uczy nas innego spojrzenia na milosc..nie zycze nikomu takich doswiadczen..zycie jednak na ogol nie jest latwe..milosc czesto skomplikowana..i dotyczy nie zawsze dwojki osob..milosc w "closer" jest tragiczna..a kazdy z bohaterow chce jej doswiadczyc..nigdy jednak nie dostarcza ona stuprocentowego szczescia..gdyz takowe nie istnieje..a jezeli chodzi o fizycznosc..to spelnia ona role tla..tla ktore scislle laczy sie z uczuciami..p.s. takie doswiadczenia wzbogacaja nasz zyciorys, spojrz ile bys stracila zostajac zakonnica..hah
no oczywiscie ze milosc jest chora , pomysl jak blisko z miłosci do nienawisci . pozatym malo ludzi potrafi dzialac racjonalnie . tu wszystko jest lekko przesadzone jednak w celu pokazania jak trudnym uczuciem jest milosc. ps. oglądasz filmy bo ci czegos w zyciu brakuje? jesli tak to bardzo mi przykro z twego powodu. rola Klawisza Pieca jest genialna.