PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107590}

Bliżej

Closer
2004
7,2 106 tys. ocen
7,2 10 1 106005
7,0 55 krytyków
Bliżej
powrót do forum filmu Bliżej

świetne dialogi , doskonałe aktorstwo. Natalie Portman jak zwykle pierwsza klasa a Clive Owen.... no cóż... jak zwykle miło popatrzeć...:-)

ocenił(a) film na 7
angel_falls

z checia bym sie dobrał do majtek Natali Portmant, ta scena w klubie ze striptizem była swietna, z checia bym ja ten teges, niezłe teksty leciały w tym filmie, julie roberts tez bym wzioł powoził na koniu.
film jest super, polecam
ale przydała by sie scena bzykania w tym filmie

ocenił(a) film na 7
irokez1111

angel_falls moze wymienimy sie numerami gg i popiszemy razem o filmach?

użytkownik usunięty
irokez1111

Po Twoich wypowiedział już to widzę o jakich filmach będą rozmowy.. jeśli w ogóle o filmach. ;-)

ocenił(a) film na 9
irokez1111

najpierw musiałbyś opanować ortografię......:-(

ocenił(a) film na 7
irokez1111

Aleś ty tępy i nieśmieszny. Całą wielowątkową, buzującą emocjami fabułę sprowadzasz do bzykanka. Bardzo dobrze, że nie było takiej sceny - niesamowicie spłyciłaby przekaz. Dialogi są wystarczająco dosłowne, zazwyczaj w mainstreamowych hollywoodzkich produkcjach takich nie zaznasz.

ocenił(a) film na 7
angel_falls

owszem, bardzo dobry film, Natalie faktycznie była świetna, chyba tylko jej postać budziła sympatię, przynajmniej ona miała w sobie prawdziwe emocje, potrafiła szczerze kogoś pokochać ;] ogólnie to oglądając film zastanawiałam się jak mógł podobać mi się kiedyś Jude Law...;p to taki okropny laluś jest...;]

ocenił(a) film na 7
ewa1292

ewa1292 no nie wiem czy jude law jest lalusiem obejrz sobie z nim film UTALENTOWANY PAN RIPLEY,
Wczoraj ogladałem film striptiz , demi moore była boska, chce ja, jej tyleczek , jej ciało cos smacznego
angel_falls ortografia mi jest niepotrzebna, nam filmowca potrzeba tylko kamery, ja nie lubie pisac ja lubie tworzyc obrazy kamerka, w tym jestem dobry, własnie tworze swoj autorski projekt dokumentalny, ten film bedzie majsterszczykiem, teraz bede do niego zdjecia robił w Polsce, a od kwietna bede krecił w Londynie, i sprzedam ten film albo angielskiej telewizji albo NAszej rodzimej Polskiej telewizji, gadałem kiedys z gosciem z HBO i mowil ze jak sie wbije w czas i dobre opakowanie produktu zrobie to pomoze mi wbic sie do HBO.Ale mysle ze jak HBO kupiło taka produkcje jak BYLE DO SOBOTY, to mysle ze muj produkt sprzedam bez problemu, ale nastawiam sie na TV Angielska, OGLADaliscie DZIECI Z LENINGRACKIEGO, wstrzasnoł wami ten Dokument, to odrazu mowie ze moj film bedzie gorszy, patologiczny, jak wyjdziecie z kina bedziecie mieli obrzydzenie do zycia, bedziecie sie zastanawiac jak mozna tak zyc, bedzie bardzo kontrowersyjny! soon
Ja jestem filmowcem i tez napisałem scenariusz, mam 2 chetnych do jego kupna ale oferuja mi ci ludzie za male pieniadze i sie wacham sprzedac, a pozatym jak by moj autorski projekt wyszedł to bym mial kesz zeby zrealizowac swoj film, szukam dobrego scenarzysty i oswietleniowca!