PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107590}

Bliżej

Closer
2004
7,2 106 tys. ocen
7,2 10 1 106005
7,0 55 krytyków
Bliżej
powrót do forum filmu Bliżej

To że wszyscy jesteśmy ku,rwami i że czasem warto się opamiętać i nie wszystko jest tym na co wygląda?!
Każdy kto przeżył coś więcej w swoim życiu wie o tym doskonale..
Ta pioseneczka z początku i końca była tak cudownie przesłodzona że rzygać mi się chciało już na początku filmu...
3/10 jedyny pozytyw tego filmu to moment jak Jude Law zauważa na tablicy w parku imię Alice..

użytkownik usunięty
lia_7

Dla mnie przesłanie tego filmu jest po prostu niesmaczne i żenujące. Niby nienajgorzej zagrany, ale jego scenariusz - banalny (żeby nie powiedzieć żałosny). Możliwe, że wielu ludzi było w swoim życiu w podobnej sytuacji, co grupa bohaterów, ale niby co takiego ten film ma im przekazać? To, o czym już dobrze wiedzą?

Dla mnie film jest chory. Czułam się zniesmaczona i oszukana, bo to podobno "kawał dobrego kina".

ocenił(a) film na 1
lia_7

Jej, jak mnie oglądanie tego filmu umęczyło. Normalnie ledwie wysiedziałam do końca. Dno, dno i 6 metrów mułu :/ Zmusiłam się do obejrzenia go tylko przez wzgląd na moją kochaną Natalie Portman.

GaRi

Czułam podobnie. Niskie instynkty i prymitywizm są tu jakością, ale gloryfikacja ich do niczego nie prowadzi.