Nie wysłałem ci meila ty chory pseudohakerze. Dostałeś mail od filmwebu ze ktoś odpowiedział na forum na twojego posta więc adres IP i inne dane króre niby zdobyłeś nie są niestety moje. Popracuj lepiej nad ortografią mistrzu. A co do Natalie to wystarczy przeczytać kilka wywiadów z nią i już otrzymasz odpowiedź na swoje pytanie. Natalie podkreśla ze nigdy nie będzie się rozbierać w filmach więc sceny na DVD sie nie ukarzą.
no,Mezik naprawdę...taki inteligentny,kulturalny dobrze wychowany,elokwentny chłopiec mówi Ci,że przegrałeś to idź pokutować na klęczkach do Częstochowy:D:P
tak swoją drogą skoro jesteś takim świetnym hakerem to czemu nie umiesz sobie nastawić klawiatury?
obśmiałam się nieziemsko z postów kolegi "kulturalnego", co ma klawiatura do błędów ortografinczych ??? jak nie mozna napisac "ó" to się pisze "o", a co do "rz" i "ż" no to no comment :)
a tak na marginsie, dvd ukarze się dopiero w lipcu (przynajmniej z moich informacji), wiec nie wiem o jakim "Drugim wydanie" i na dodatek dwuplytowym mowi kolega kulturalny, no chyba, ze o wydaniu UK. :)
Mezik jak było w Częstochowie? ;)
tak nieskończenie ograniczonego w swojej głupocie kolesia to ja jeszcze nigdy chyba nie spotkałem. W tak ciężkim przypadku jedyne co można by zrobić to złapać biednego chłopca za uszy i zaprowadzić z powrotem do koleji po rozum bo jak widać nasz kulturalny obywatel chyba ten niezmiernie ważny moment w swoim życiu przespał (albo kierując sie sobie tylko zrozumiałym sposobem myślenia, wymienił to co dostał na pare złotych na orenżadkę.
Obaj zachowali sie jak buraki. Natalie potraman to fajna laska nie ma co sie oburzac ze ktos chce ja zobaczyc nago a poza tym to twoja siostra ze tak agresywnie zareagowales?? Z drugiej strony pan dyslektyk tez daje rade "lepiej zbieraj na nowego kompa" hehehe dobre lepiej jakby zacza od spale ci chate czy raczej hate:D albo jutro masz ruskuw na hacie:D