PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107590}

Bliżej

Closer
2004
7,2 106 tys. ocen
7,2 10 1 106005
7,0 55 krytyków
Bliżej
powrót do forum filmu Bliżej

film byl ciekawy chociaz bylo kilka fragmentow za bardzo erotycznych, ale jaka byla
koncowka ja Dan idzie i oglada te tabliczki i nagle zauwaza, ze Alice zginela w pozarze
ratujac troje dzieci i czy to byla naprawde ona czy okazalo sie, ze podszywala sie pod jakas
Alice wiecie moze????? z gory dziekuje za odp. ;)

ocenił(a) film na 5
Claudia204

Alice naprawdę nazywała się Jane- było to widoczne w paszporcie jak wróciła do USA. A imię Alice "zgapiła" właśnie z tej tablicy, gdy się pierwszy raz spotkali:)

ocenił(a) film na 9
Claudia204

no proszę! nie zrozumiałam filmu, ale wystawiłam mu 10..... tak awansem.....:-) Jak miło.

ocenił(a) film na 10
angel_falls

rozumialam film tylko z tym zakonczeniem mialam problem ze zrozumieniem teraz juz wiem wielkie dzieki ;P

Claudia204

zrobiła go w trąbę jednym słowem, a z drugiej strony nie miałby teraz możliwości jej znaleźć ... tak czułam, że coś tam będzie z imieniem jak powiedziała, że nie pokazuje zdjęcia w paszporcie.

ocenił(a) film na 8
Whiskerss

sama mówiła doktorowi, że ma na imię Jane, a on jej nie wierzył.

ocenił(a) film na 10
fragola23

no wlasnie zdziwilam sie, ze mu podaje to imie -Jane jak ponoc nazywala sie Alice i zastanawialam sie co ona tak sie trzyma tego imienia no i jeszcze ten paszport...

Claudia204

dobreee ;d nie skapnelam sie! wogole to bym go jeszcze raz obejrzala, bo nie ogladalam od poczatku, a warto ogarnac to wszystko ;)