świetna fabuła, rewelacyjna gra aktorska, film wciągający i zaskakujący - polecam. Dziwie się , że wpisy na tym forum powinny być dla osób pełnoletnich a nie główniarstwa.....
Yyyy, przepraszam, ale z jakiego gatunku on jest najlepszy?
A ja się dziwię, że nie blokują z automatu osób co dają 10 na lewo i prawo zawyżając wszystkie oceny...
A film, cóż, nudny, wtórny, jak masa wokół niego.
Aby ocenić film należy wziąć pod uwagę fabułę, gra aktorska, akcja w tym filmie jest dobra fabuła o psychopacie, który morduje policjantów, zajebista rola blitza, która wciąga widza że chce więcej, akcja w filmie również jest. Każdy może oceniać jak może ja oceniłem na 10 bo film dla mnie był rewelacyjna dawno nie oglądałem lepszego filmu
Po drugie jak ty możesz oceniać film Brytyjski jak ty jesteś specjalistą lub specjalistką od kina wschodniego, którego nienawidzę, nie cierpię. Dziwię się jak można dawać filmom wschodnim 9/10 powinno to być blokowane to te filmy są nie jakie.... Po drugie dałaś jednemu filmowi Ojciec Chrzestny 10/10 ja bym jemu nie dał 10 góra 7 za dobrą grę aktorską a tak to monotonia, monotonia. Więc nie krytykuj kogoś jak sama masz wypaczony gust i zawyżasz filmy kiepskie.