Ogladajac te czesc nie moglam pozbyc sie wrazenia ze aktorka z drugiej czesci jest bardziej ruchliwa i mniej sztuczna od tej aktorki z pierwszej czesci (ktorej chyba zostalo cos z roli terminatora mimo iz film sie zmienil :P) Jak dla mnie to jest na plus dla tej czesci.
Mialam takze obawy co do zestawienia Dzikiego Zachodu i Wampirow ale przyznam ze nie wyszlo to najgorzej.
Podsumowujac jak dla mnie jet to film na raz, mozna obejrzec ale czy bedzie sie chcialo do niego wracac? watpie
sam jestes sztywniakiem.wedlug mnie aktorka z 1 czesci byla duzo lepsza od tej z 2,i w ogole kristanna byla bardzo podobna do rayne t ojest plus,a co do te jdrugiej aktorki w ogole mi jej nie przypominala :( czemu bool podmienil aktorki? :(
A Ty na miejscu Kryśki chciałbyś zagrać w kontynuacji filmu, który w ogóle nie powinien się ukazać? xD
Tego rezysera powinni powiesic za te filmy. Z tego co wiem on sam sie sponsoruje, poniewaz Hollywood juz go nie chce. Twardy z niego kolo :/
Nie, sam ich nie sponsoruje. Wzięte z wiki:
Wyreżyserowane przez Bolla filmy nie znalazły się wysoko w box-office’ach, nie zwracając nawet kosztów ich produkcji. Dom śmierci (budżet: dwanaście milionów dolarów) zarobił 5,37 milionów w otwierający weekend, Alone in the Dark: Wyspa cienia – 5,1 miliona (budżet: dwadzieścia cztery miliony), natomiast BloodRayne, przy budżecie wynoszącym dwadzieścia pięć milionów dolarów, zarobiła zaledwie 2,42 miliona.
W komentarzu zawartym na DVD Alone in the Dark, Boll wyjaśnia w jaki sposób finansuje swoje filmy: Być może to wiecie, ale nie jest łatwo skompletować budżet filmu. W Niemczech mam fundusz ochraniający podatek. Jeśli inwestujesz w Niemczech w film, zasadniczo możesz dostać pięćdziesięcioprocentowy zwrot podatku od rządu.