PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=388102}

BloodRayne 2: Uwolnienie

BloodRayne 2: Deliverance
2007
3,3 2,8 tys. ocen
3,3 10 1 2757
BloodRayne 2: Uwolnienie
powrót do forum filmu BloodRayne 2: Uwolnienie

Od razu mówię, że do fanów "Bloodrayne" się nie zaliczam (choć przyznaję, że miło się grało seksowną wampirzycą), ale Uwe chyba świadomie tworzy jej ekranizacje im (fanom) na przekór...
Część pierwsza powinna dziać się 'chwilę' przed II Wojną Światową, jednak nasza piękna Rayne walczyła ze swoim tatusiem w osiemnastym wieku. Część druga powinna mieć miejsce w czasach teraźniejszych. Tymczasem, co widzimy w zwiastunie? - Rayne jako rewolwerowiec! Cóż, skoro Sharon Stone sobie z tym poradziła (wprawdzie było to pod opieką "masta Sama", ale...), to panna Malthe też chyba powinna.

ocenił(a) film na 2
Vikejs

Jedynka niestety była kiepska, dwojka tez zapowiada sie nieciekawie.Juz sie boje jak wyjdzie trojka -_-'. A mogłby byc to taki niezły film...

ocenił(a) film na 10
issina

Nie będzie 3 częśći. Czytałem, ze uwe powiedział, że przewiduje tylko 2.

Hm...zastanawiam sie w jakim celu on wyprodukował ten film...oczywiście chętnie go obejrzę, ale...ale pomyślcie sami...skoro film okazał się klapą, to po co robić 2 część ? zazwyczaj się tak nie robi w takim przypadku.

ocenił(a) film na 2
Matteuszz

Ja własnie przeczytałam na stronie gry.wp.pl ze maja zrobic jeszcze 3 oto informacje ze strony "Najnowsza część nosić ma podtytuł Warhammer a jej akcja rozgrywać się podczas II wojny światowej. Póki co nie jesteśmy w stanie powiedzieć, kto wcieli się w rolę ponętnej Rayne, poprzednio były to Kristana Loken oraz Natassia Malthe. Nieznane są również żadne szczegóły odnośnie samego scenariusza. "

ocenił(a) film na 10
issina

Fajnie by było Issino :D heh :D. Mam nadzieję, że uwe zrobi 3 część i, ze będzie chociaż troszkę przypominała grę. A może 4 część na podstawie br2 gry ? :D heh...marzenia.

ocenił(a) film na 2
Matteuszz

Heh trzeba nam było przezyc dwie czesci aby trzecia choc troche była blizsza grze ^^

Matteuszz

skoro powstają kolejne części to znaczy ,że się nieźle sprzedają. swoją drogą pan boll jest całkiem mądry :)