PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=388102}

BloodRayne 2: Uwolnienie

BloodRayne 2: Deliverance
2007
3,3 2,8 tys. ocen
3,3 10 1 2764
BloodRayne 2: Uwolnienie
powrót do forum filmu BloodRayne 2: Uwolnienie

Dwujka jest troche gorsza od jedynki ale i tak mi sie podoba. Daje 9.

Andzej

A myślałam, że gorszego filmu niż jedynka nie można zrobić. Chyba musze to zobaczyć, aby się przekonać.

ocenił(a) film na 1
Serena_Serlene

no można i to dużo gorzej, ale skoda czasu na to żeby się przekonać :D

Andzej

Wow chłopcze .. co starasz się osiągnąć .. specjalnie robisz błędy ortograficzne(co jest wyrazem "GUPIEGO Człowieka" ) . Poza tym jak dla mnie szukasz jakiejś prowokacji .. Pewnie nie widziałeś połowy z tych filmów. Ludzie dajcie sobie spokój na tego frajera. Założył konto , dodał wszystkie filmy UWEgo do ulubionych i pisze posty ,że są świetne .. Szukasz prowokacji i jakiejś marnej uwagi.

Andzej

ten temat to jakies deja vu...

Odrzutowiec

Ludzie dajcie spokój.... może kolo lubi tego reżysera,,,
Dla mnie osobiście Owe Boll czy jak mu tam to filmów kasowych robić nie umie, , , a to mi bardziej wygląda na niezależne ,,, mógł by wziąć przykład z TROMY kopiować wszystko tylko tytuły i nazwy postaci pozmieniać ..... na pewno znalazł by grono swoich wielbicieli ... tylko by pewnie nie zarobił tyle co na znanych tytułach...

ocenił(a) film na 1
chudini666

Arcydzielo gatunku... Boll jestes mistrzem normalnie 3 czesc bedzie bardziej trzymac w napieciu niz ta hahahaha :) Atak poiwaznie idzie zasnac na tym "filmie"

chudini666

Taka mała uwaga a propos Uwe Bolla - faceta zaczynają nazywać
"współczesnym Edem Woodem"... ciekawe ile w tym prawdy. Oglądałam może z
dwa filmy Uwe i żadnego filmu Wooda... Jakby to powiedzieć... Gdybym
mogła oglądać albo tylko filmy Wooda albo tylko Bolla, chyba wybrałabym
Wooda.

ocenił(a) film na 1
Kathy_Selden

mojim zdaniem ten film zasłóguje na 10.
jest naprawde fajofski...
Mnie siem bardzo podobau.. pozdrawjam fanuf Bolla

ocenił(a) film na 1
Andzej

no padlem z beki jak przeczytalem "troche gorsza daje 9" to najgorszy film jaki w zyciu widzialem *a tak gra mi sie podobala, w kazdym razie 1*

ocena 1 - i to tylko dlatego ze nie ma nizszej..