bo wyszłam w połowie seansu, w sumie pierwszy raz się to zdarzyło.
Film przereklamowany, ale ciekawa jestem jak ta nudna historia się zakończyła :D
nie da sie powiedziec jak ten film się skończył ... musisz obejrzec jeszcze raz żeby zrozumiec ...
tak, och muszę go zrozumieć, bo oceniłam go na 1 kiedy ty oceniłeś go na 10. Chce znać zakończenie i wiem o co w tym filmie chodziło. nie wymagam od Ciebie liczenia całek.
Film się kończy tak, że okazuje się, że to główna bohaterka nadała swojego męża FBI po tym jak się dowiedziała, że ją zdradzał, jej siostra wraca do mechanika, a Jasmine w ostatniej scenie siedzi na ławce w parku i znów mówi sama do siebie.
Może jestem za głupia na takie filmy, ale dla mnie był beznadziejny. Treść można by opowiedzieć w jednym zdaniu: "Niezrównoważona emocjonalnie materialistka traci pieniądze i się załamuje."
Skoro oceniłaś film po po obejrzeniu tylko połowy, to nie rozumiem, dlaczego pytasz się o zakończenie. Jeśli już zdarzy mi się tak nisko ocenić film, którego nie widziałam w całości to mało mnie obchodzi zakończenie skoro był taki beznadziejny.
A GDZIE SPOILER tu również pytanie do martap94 ??
no szczerze to zostało ponad 30 minut, film usypiał, a moja ciekawość nie zna granic więc mogę być ciekawa jak się to coś skończyło. W Allen powinien przejść na emeryturę, bo początki miał dobre, a ostatnie filmy tylko zaniżają mu ogólną ocenę.