Uwielbiam melodramaty! Dla mnie pozycja obowiązkowa:) A do tego jeszcze Ryan - genialny w każdej roli!
Tak tylko ciekawe kiedy w Polsce będzie premiera :/ O ile w ogóle będzie. No bo jeśli chodzi o filmy z Ryanem to "Slaughter Rule" na przykład w Polsce nie wyszło.
Ryan jest świetnym aktorem młodego pokolenia. Za każdym razem gra inaczej i nie mogę się przyczepić, że ma np. taką samą manierę, mimikę , nie da się go zaszufladkować. " Słaby punkt" oraz "Pamiętnik " - nie wyobrażam sobie że ktoś mógłby go zastapić. Już nie mogę się doczekać tego filmu.
Ryan Ryan Ryan :-) Przystojny, zdolny i ach.... jak fajnie jest na niego popatrzeć. Hehe. Ciekawe jaki jest na co dzień. :-) Poza tym jak dla mnie: Ryan, Will Smith, Hopkins, Butler, Samuel... , Kevin Speacy, Colin Firth, Rober Downey Jr, Jude Law itp itd (wymieniać i wymieniać) najprawdę są świetni w tym co robią i uważam, że nasi aktorzy jak i wielu innych mogłoby się od nich uczyć.
WP podaje, że premiara w USA ma mieć miejsce 31 grudnia, także może i my doczekamy się premiery filmu, może chociaż przed zakończeniem zimy. dla zainteresowanych http://film.wp.pl/id,114316,title,Ryan-Gosling-o-szczerym-Blue-Valentine,wiadomo sc.html
Żebyśmy się czasem tej premiery nie doczekali... Choć z drugiej strony skoro w końcu będzie u nas w kinach "Do szpiku kości" to i "Blue Valentine" może będzie. Inna sprawa, że liczyć można pewnie na parę kopii na krzyż więc dla niektórych obejrzenie obu filmów w kinie to i tak będzie mission impossible.
słuchajcie! na http://www.bluevalentinemovie.co.uk/ pojawiła się informacja, że od 14 stycznia film u nich w kinach. to już tylko czekac na screeny :)
w zasadzie to informacja że premiera "Blue Valentine" miała miejsce w styczniu jest błędna. wtedy film pojawił się na festiwalu w Sundance. premiera kinowa ma miejsce teraz 14 stycznia i z tego co wiem na pewno bedzie w kinach w UK, a jak u nas to nie wiem
Ja również właśnie przeczytałam, że od 14 stycznia film ma być w kinach w UK. IMDB podaje też, że jakiś miesiąc później ma wejść do kin w Szwecji i Portugalii więc może i u nas się kiedyś pojawi:) a jeśli nie to cóż - złamię swoje zasady... Dla Ryana warto...;) bo niezależnie od subiektywnych opinii na temat jego wyglądu czy też filmów w jakich wystąpił, nikt chyba nie zaprzeczy, że jest fantastycznym aktorem.