7,3 88 tys. ocen
7,3 10 1 88095
7,6 41 krytyków
Blue Valentine
powrót do forum filmu Blue Valentine

Nie ma już innych aktorów w tym pokoleniu? Zaraz wyskoczy z lodówki.

czemajapkami

Ryan Gosling w lodówce? Haha. Dlaczego nie?

ocenił(a) film na 9
czemajapkami

To pewnie dlatego że sprawdza się w każdej roli a w tym pokoleniu jest jedneym z lepszych aktorów (i oczywiście jednym z przystojniejszych ale to szczegół ;) )

użytkownik usunięty
MadameMusique

dokładnie to chciałam napisać, ale widzę, że MadameMusique juz mnie uprzedziła :)

MadameMusique

Ależ on po prostu cały czas gra tę samą rolę - wiecznego amanta. Ani to to specjalnie utalentowane, ani przystojne, ot, rzeźba z siłowni. Ale komentarze poprzedniczek dały przedsmak tego, co mogą wywołać tu tego typu opinie, a zatem nie będę się rozwijać ;)

czemajapkami

jest proste rozwiązanie dla Twojego problemu - nie oglądaj filmów, w których występuje skoro tak drażni Cię jego osoba :)

ocenił(a) film na 8
MadameMusique

Chcialam tylko zostawic tu posta ze Twoje myslenie jest moim mysleniem...wiec POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!!!!! kurcze nawet musialam zerknac na nicka bo myslalam ze to moj post:P :):):)

ocenił(a) film na 9
myszowatek81

Również pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 8
MadameMusique

Nie wydaje mi się, żeby Ryan Gosling był jednym z najlepszych aktorów, jest dobry, ale są od niego o tysiąc razy lepsi. I czy widzimy go wszędzie? :) Ładne ciało, twarz, męski i to mu dużo daje. Ale zgadzam się, jest dobry, przystojny ;)

ocenił(a) film na 9
kora11101

Napisałam że jest jednym z LEPSZYCH aktorów,a nie że jest najlepszy, to duża różnica, bo jestem świadoma tego że są aktorzy zdolniejsi. Nie zmienia to faktu że RG bardzo dobrze sobie radzi w różnych rolach.

czemajapkami

a malo masz filmow? nie oglądaj z nim jak ci sie nie podoba

regoat

No i dlatego właśnie nie oglądam filmów z nim:) Niemniej jest to wkurzające, bo fabuła niektórych zapowiada się interesująco, ale jego facjata o raczej ograniczonych możliwościach ekspresji skutecznie mnie odstrasza:) Pozdrawiam forum adoratorek RG ;)