Dla niektórych ocena może być zbyt duża ale ja zwykle takie daje jak podoba mi się film :)
Wracając do oceny. Otóż film był świetny, co chwila akcja, Ciekawie pokazana strona pracy policji. Oczywiście jest to film więc nie wolno wszystkiego brać serio. Na końcówce oczywiście wzruszyłem się ale po chwili uśmiech wrócił po ostatniej scenie, tak więc końcówka też fajnie zrobiona.
przeczytalem je od razu i dalej nie potrafie pojac takiego zachowania..
pozniej ktos sie kieruje ocena na filmwebie, a po filmie sie okazuje, ze 300 oszolomow Twojego pokroju stoi za tym wszystkim. dziekuje dobranoc
To jest moja ocena więc jak się nie podoba nie musisz jej czytać. Film dla mnie był fajny i mam prawo postawić mu ocenę 10. jeszcze coś się nie podoba ?
masz prawo też nasrać w łóżko, potem się w tym przeczołgać, a na koniec wyskoczyć w szlafmycy na najbliższy orlik i zlizać poranną rosę z poprzeczki... ale czy wypada ?!? binarne podejście do filmu :"fajny, więc daję 10" jest nieuczciwe.. w stosunku do twórców, do użytkowników filmweba i... do siebie, za 5 lat powiesz, że 10/10 jest na wyrost
Jeżeli moim skromnym zdaniem film według mnie jest dobry na 10 to czemu mam mu jej nie dać? Bo nie wypada ? Nie napisałem "fajny" tylko "świetny ;)"
zgadzam się film jest ciekawy. w całkiem interesujący sposób pokazana jest praca policji, jednak ręce opadają w momencie gdy główni bohaterowie zostają ostrzelani przez trzech meksykańskich bandziorów którzy to ładują cały magazyn w biegnących pod ściana policjantów.
no ale to tylko film więc wybaczam :)
masz rację Krzycho, to Twoja opinia i nikt nie powinien Cię zmuszać do jej zmiany lub wywierać na Tobie presji.
Film niesamowicie wciągający, z dobrą muzyką, genialnymi głównymi postaciami. Dawno nie było takiej produkcji w tejże tematyce. Strzelanina może absurdalna... ale czy wszystko musi być realistyczne? 10/10. "Bogowie ulicy" POLECAM!!!