Widziałem dwa zwiastuny i po tym, co zobaczyłem mogę stwierdzić tylko jedno - ten film to
pomyłka, po prostu blamaż na całego. Wygląda, jak jakaś głupia gra. No i ten Gyllenhall, na
którego jak patrze to przypomina mi się przykra przygoda z totalnym gejoskim kiczem Brokeback
Montain. Wystawiam 2 z litości dla twórców.
Oceniasz film po zwiastunach : )?
Poza tym, jak ktoś daje Hobbitowi ocene 2, pomimo iż nie ma go jeszcze w polskich kinach.
Hobbita widziałem w Berlinie i mi się nie podobał, a cała sala go wygwizdała. 2 to i tak lekko naciągana ocena. Tyle w temacie.
ten gosciu to prowokator, już kiedyś się żalił bodajze Atlas Chmur ocenil 1 lub 2 :P
Pierwsze ocenil film na 1/10 a teraz daje 10/10 nie karmić trolla i zamykamy temat :)
1 dla Atlasu Chmur dałem dlatego, że opis filmu, zwiastun i recenzje wskazywały na to, że jest to film pozbawiony intelektualnej i duchowej głębi. Jak obejrzałem w kinie film to dałem 10, bo więcej nie można. Proste. Nie próbuj się więc czepiać, bo znam się na kinie trochę bardziej niż Ty. Tyle w tym temacie.
Z pewnością na kinie znasz się doskonale. Bardzo też dojrzale oceniasz filmy...Po zwiastunach i subiektywnych recenzjach - no prawdziwy krytyk filmowy nam się tu trafił... Żenua.
Wystarczy popatrzeć na filmy, które masz w ulubionych, żeby się przekonać, jaką amatorką jesteś w świecie filmu. Wybacz, ale ja nie rozmawiam z ludźmi, którzy tylko udają, że wiedzą o czym mówią. Wole rozmawiać z bardziej kompetentnymi ludźmi. Tyle w temacie.
Koleżanka wyżej ocenia pewnie filmy sentymentalnie i oryginalnie jak połowa ludzi tutaj... A ty szukasz sensacji w Twojich prowokacjach i wydaje Ci się, że to Ty masz racje, sorry kolego ale obudz sie :)
"1 dla Atlasu Chmur dałem dlatego, że opis filmu, zwiastun i recenzje WSKAZYWAŁY NA TO, że jest to film pozbawiony intelektualnej i duchowej głębi".
Wszystko 'wskazuje na to' że bierzesz się za filmy od dupy strony a zgrywasz przed nami znawcę kina. Za sam fakt, że oceniasz filmy nie oglądając ich wcześniej zasługujesz na dożywotniego bana na FW!
Weekend 9 buahaha toż to kicz roku :D Poziomem nie odstaje od innej polskiej śmietanki Kac Vava i tego typu.
Dobry typ z Ciebie naprawde hehe :D Ocen smak np.Ciastek patrzac na opakowanie ile Ty masz lat? Wstyd mi ze w moim pieknym mieście chodza takie łby jak Ty.Wpierw film sie oglada,stara zrozumiec itp jezeli nie jesteś w stanie tego wykonac to wy......... osiedlowy cw...
Przez Twój komentarz zmieniam ocenę na 1. Widzisz, czasami ostre słowa nie popłacają.