PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624792}

Bogowie ulicy

End of Watch
2012
7,7 144 tys. ocen
7,7 10 1 144164
7,2 52 krytyków
Bogowie ulicy
powrót do forum filmu Bogowie ulicy

według mnie zasluguje na okolo 7.0 film calkiem dobra, ale ocena jest zawyzona gdyz wiele lepszych filmow ma nizsza ocene
niz ten film

ocenił(a) film na 5
karol10104

Dałem 5, bo film jest lichy, niektóre sceny żenująco słabe (np. interwencja na imprezie gangu), aktorstwo na poziomie denerwującym (również ekipa z gangu), może poza parą głównych bohaterów. Obejrzeliśmy do końca ale od połowy seansu zakładaliśmy się o ostatnie orzeszki który z bohaterów zginie a który będzie grzebał kolegę.

karol10104

Na przykład jaki według Ciebie film o podobnej tematyce jest lepszy?
Zresztą pisze to osoba, która oceniła "Kiepskich" na oceną bardzo dobrą. Gratuluję gustu.
Nie dziwię się, że kino godne uwagi nie podoba Ci się, bo jesteś mało wymagającym widzem.

ocenił(a) film na 6
Brzechfa

Kiepscy wyróżniają się na polskim małym ekranie od wielu lat i są właściwie jedynym serialem komediowym, który utrzymał się tak długo i to w komercyjnej stacji co oznacza, że musiał sam na siebie zarobić. Po za tym wspomniany serial zawiera (przynajmniej zawierał dawniej) odcinki o tematyce dramatycznej, np. kiedy Ferdek nie mógł nadążyć za światem i topił przez to smutki w wódce.
Reasumując jeśli ktoś ocenił "Świat według Kiepskich" na 8 nie świadczy to o jego "mało wymagającym guście".

Zielony2009

Sądzę, że użytkownik karol10104 nie potrzebuje adwokata i sam umie odpowiedzieć. Jednak jak już się wtrąciłeś to powiem tylko tyle, że serial "Świat według kiepskich" owszem wyróżnia się ale tylko i wyłącznie głupotą.

ocenił(a) film na 7
Brzechfa

Co za ludzie nikt tutaj nie pisze o Świecie Według Kiepskich, osobiście uważam że stare odcinki tego własnie serialu są śmieszne mało jest polskich komedi która nakręciła aż tyle sezonów (te ostatnie słabe nawet bardzo). Moze nie jestem zbyt wymagającym widzem ale za co mialbym wyzej ten film ocenić, do 40 minuty mało co się dzięje jedynie chyba tylko masa przeklenstw jeśli uwazasz ze zasluguje na więcej to zatrzymaj to dla siebie a nie obrażaj tego czy tamtego. Super wymagające kino jedynie masa wulgaryzmów, ocena 7 za dobra gre aktorów.

karol10104

Nikogo nie obraziłam, powiedziałam fakt a ty sam przyznałeś mi rację człowieku.
Bardzo zwracasz uwagę na wulgarność tego filmu, a przepraszam bardzo kiepscy wulgarni nie są?
Następnym razem uzasadnij swoją jakże zacną opinie na filmwebie.
A jak nie masz żadnego uzasadnienia to nie pisz żadnej. Proste.
Dziękuje i pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
Brzechfa

Człowieku wiesz co to znaczy kogoś obrazić. Pajacu jeden nie oceniam tutaj innych filmów tylko Bogowie Ulicy, a gdy nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz nic.