PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624792}

Bogowie ulicy

End of Watch
2012
7,7 144 tys. ocen
7,7 10 1 144164
7,2 52 krytyków
Bogowie ulicy
powrót do forum filmu Bogowie ulicy

Kozak film 

ocenił(a) film na 10

Fajny film polecam komu sie nie podoba to ma niedotlenienie mozgu

JJ_95

Powiem więcej.Swietny!

JJ_95

powiem szczerze, że film jest gniotem nie ma tam nic godnego uwagi ani muzyka ani fabuła ani też gra aktorska nie jest kozacka zwykły patetyczny amerykański gniocik jeżeli chodzi o porównanie to dzień próby przebija go na wylot i fabułą i soundtrackiem i grą aktorską..znalazł bym pewnie jeszcze sto innych lepszych filmów o amertkańskich psach np NARC już o serpico nie wspomnę,.. to są dobre filmy a ten jest naprawdę słabiutki

ocenił(a) film na 5
800dpi

Zgadzam się całkowicie. Kropka w kropkę. Film właściwie o niczym. Powinien nosić tytuł "Trzy dni z życia dwóch fajowych glin". Fabułka prościuchna, niczym mnie nie zaskoczyła. I to irytujące kręcenie z ręki. Po cholerę?

ocenił(a) film na 3
JJ_95

pytanie czy ty nie masz tego niedotlenienia... Podzielam zdanie poprzednika.Film jest raczej słaby.nie rozumiem tego podniecenia tym filmem.

ocenił(a) film na 10
fauzi

ryj 3maj

ocenił(a) film na 3
JJ_95

Nie ma to jak inteligentna odpowiedz;pp

ocenił(a) film na 10
fauzi

dobra wez gon sie stad lapsie

ocenił(a) film na 3
JJ_95

Nawzajem gburze.

ocenił(a) film na 10
fauzi

gbur to twoj dziadek baleronie

ocenił(a) film na 3
JJ_95

tylko który;pp Napisz coś jeszcze,tyle dajesz radości;D

ocenił(a) film na 8
fauzi

może się spodziewałeś czegoś innego - ja spodziewałem się czegoś jak cops i to dostałem, otwarcie fajnym pościgiem (aż sobie przypomniałem czasy pogrywania w driver'a :), fabuła dosyć składna - prosta ale nie było potrzeby udziwniać, bardzo dobre tempo, dobrze zrobiony montaż, pasujące do konwencji i realistycznie napisane dialogi, tylko uzasadniona i nieprzerysowana przemoc. Co do minusów to niewątpliwie akcja bójki z bloodsem mocno przegięta i to jest wielka bzdura, drugi to motyw gdy gangsterzy po egzekucji gdy już są otoczeni decydują się strzelać - raczej by tego nie zrobili nawet na prochach bo egzekucją zarobili na niesamowity szacun i komfort w pace.

ocenił(a) film na 3
uplay

Nie ukrywam że filmy kręcone w tym stylu nie bardzo mnie pociągają.Wole właśnie coś w stylu wspomnianego wcześniej Serpico.Być może zbyt zaniżyłem ocene,ale to nie jest film dla każdego.Napewno nie dla mnie.Pozdrawiam Kolego.

ocenił(a) film na 8
JJ_95

serdecznie zapraszam do przeczytania mojej recenzji filmu na http://piwos-filmowo.blogspot.com/ :)