PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624792}

Bogowie ulicy

End of Watch
2012
7,7 144 tys. ocen
7,7 10 1 144164
7,2 52 krytyków
Bogowie ulicy
powrót do forum filmu Bogowie ulicy

Kawał niezłego kina. Świetna rola głównych bohaterów Gyllenhaal - Peña! Bardzo sprawnie
nakręcony i trzymający w napięciu. Jedyny mankament to moim zdaniem zdecydowana
przesadność jeśli chodzi o interwencje policji w tym filmie! Za przeproszeniem ... wierze że w USA
mają gangi co ulice itd ... ale sorry trochę tego tutaj za dużo!
Jak dla mnie przesadny realizm ... nierealny. Ale mocne 7/10 się należy !

ocenił(a) film na 10
Adash

Ale mi zmieliło baniak, rewelacja!

mant3z

co Ci sie zmieniło ?? Jeszcze powiedz że innym człowiekiem się stałeś ... i to wypowiedź pewnie na świeżo po obejrzeniu ...

ocenił(a) film na 10
Adash

Nie, nic, oprócz małego niewyspania. Wyraziłem swój zachwyt bo wszystko mi się podobało.
A Tobie coś się zmieniło? Brzusio się powiększył od naczosków, że zacząłeś od uszczypliwości. Proszę wykaż się jeszcze, pokaż wszystkim ile masz kompleksów :)

mant3z

No ja nie wiem kto tu jest uszczypliwy ? O mój brzuszek się nie martw ,,, jest w sam raz. Twój post był nad wyrost przesadzony ... więc podszedłem sceptycznie do Twojej nadmiernej , nadinterpretacji :)

ocenił(a) film na 10
Adash

Nadwyraz przesadzony jeżeli mierzysz mnie Swoją miarą, jak to zwykli robić ludzi w tym kraju.
Tego dnia, potrzebowałem takiego filmu, w sumie od dawna czekałem na mocne kino "policyjne", które mnie zszokuje. Dałem 10 bo tak chciałem, nie pisząc pod publikę, patrząc wyłącznie na swoje potrzeby. Nadal tak uważam, 10 z mojej strony z mocnym +

Dobrze, że nie dałeś się sprowokować po mojej odpowiedzi, jestem miło zaskoczony. Dzięki i przepraszam za uszczypliwość. Potraktowałem Cię jak przeciętnego idiotę, który po prostu musi się przyp**** bo nie myślałem jak "on".

mant3z

Doskonale Cie w sumie rozumiem. Też kilka razy czułem taką potrzebę i dałem 10 po Adrenalinie ze Stathamem . Nie wiem czemu ale czułem że szukasz zaczepki, tylko zdziwiłem się że doszukiwałeś się uszypliwości w mojej wypowiedzi więc od razu coś mi się nie podobało.

Taka mała ciekawostka ... założyłeś konto na fw 13 października , dla mnie bardzo ważny dzień :) ... to tez miłe zaskoczenie chociaż niespodziewane

Adash

Zupełnie nie zgadzam się, że policyjnych akcji tutaj za dużo... Niby gdzie? Przecież film nie przedstawiał jednego dnia z życia tych policjantów, tylko ileś miesięcy. Z tych kilku miesięcy wybrano najważniejsze i najciekawsze akcje. To nie było w ciągu jednego czy dwóch dni... Dzielnica w której pracowali należy do najgorszych i takie rzeczy są w LA na porządku dziennym. To inny świat niż Polska, a mieszanka społeczeństwa z serii, meksykańsko - afroamerykańskiej, jest najgorszą z możliwych.