ZAJEBISTY !!!! Wisi mi wasza ocena, głupie gadki itp. Aż się ***** wzruszyłem. F*CK this s5it !!!!! Właśnie takiego typu filmu brakowało na " scenie ". Olać, że to Policja, ale sposób nakręcenia i w ogóle to wszystko, przyjaźń, rodzina....... wiadomo, że pełno jest takich ludzi i nie, ale.. ciężko jest mi opisać ten film w kilku zdaniach masakra!. Chyba dawno nie widziałem tak dobrego filmu i mi odwala ;D .
Zgadzam się z tobą. film naprawdę na poziomie, ludzie się przypieprzają że przewyidywalny itp, nie wiem czego się spodziewali że w pewnym momecie tych gliniarzy porwie UFO?Film jest bardzo realistyczny , świetnie zagrany, dobrze się ogląda, świetnie przedstwia relacje pomiędzy partnerami i rodziną, naprawdę świetne kino.Ode mnie 7+ , dawno tak dobrego filmu w takim klimacie nie uświadczyłem, a opinię innych też mam głęboko tym bardziej że ich zarzuty są często wyssane z palca u nogi.Pozdrawiam!
Jestem z Wami. Ten film jest mistrzem. Przekonałem się nawet do gry Jake'a Gyllenhaala, bo jakoś za gościem nie przepadam, tutaj zagrał rewelacyjnie. Dobre, mocne kino. Polecam
Film rewelacyjny plus jeden z moich ulubionych aktorów Jake Gyllenhaal więc musi być 10/10 :-).
*dużo poczucia humoru
**fantastyczna gra aktorska
***dobrze zrobiony i nagrany film - spójny i logiczny ( nie zawsze przewidywalność to minus )
****ważny temat podjęty ( dużo prawdy typu - policjant dostał nożem w oko - nie będzie mógł pełnić służby - jego rozpacz z tego powodu)
*****Mnie oglądało się ten film BARDZO PRZYJEMNIE, DOBRZE jak się kończył chciałam jeszcze - wciągnął mnie i rodzinę całkowicie
******Więc na pewno obejrzę go jeszcze raz ;-)
*******Film realistyczny, dużo mocnych scen
*********Bardzo oryginalna forma ( nagrywany częściowo z perspektywy kamery jednego z policjantów plus pokazane życie przez pryzmat pracy w policji - służby - częste wezwania do interwencji, zagrożenia z którymi borykają się mundurowi, podejście rodziny, przyjaciół )
********** No i tak jak na początku wspominałam Jake Gyllenhaal B-)