PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624792}

Bogowie ulicy

End of Watch
2012
7,7 144 tys. ocen
7,7 10 1 144164
7,2 52 krytyków
Bogowie ulicy
powrót do forum filmu Bogowie ulicy

ZAJEBISTY !!!! Wisi mi wasza ocena, głupie gadki itp. Aż się ***** wzruszyłem. F*CK this s5it !!!!! Właśnie takiego typu filmu brakowało na " scenie ". Olać, że to Policja, ale sposób nakręcenia i w ogóle to wszystko, przyjaźń, rodzina....... wiadomo, że pełno jest takich ludzi i nie, ale.. ciężko jest mi opisać ten film w kilku zdaniach masakra!. Chyba dawno nie widziałem tak dobrego filmu i mi odwala ;D .

ocenił(a) film na 7
DaRKUSTKA

Zgadzam się z tobą. film naprawdę na poziomie, ludzie się przypieprzają że przewyidywalny itp, nie wiem czego się spodziewali że w pewnym momecie tych gliniarzy porwie UFO?Film jest bardzo realistyczny , świetnie zagrany, dobrze się ogląda, świetnie przedstwia relacje pomiędzy partnerami i rodziną, naprawdę świetne kino.Ode mnie 7+ , dawno tak dobrego filmu w takim klimacie nie uświadczyłem, a opinię innych też mam głęboko tym bardziej że ich zarzuty są często wyssane z palca u nogi.Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 9
Shade83

Jestem z Wami. Ten film jest mistrzem. Przekonałem się nawet do gry Jake'a Gyllenhaala, bo jakoś za gościem nie przepadam, tutaj zagrał rewelacyjnie. Dobre, mocne kino. Polecam

ocenił(a) film na 10
DaRKUSTKA

Film rewelacyjny plus jeden z moich ulubionych aktorów Jake Gyllenhaal więc musi być 10/10 :-).
*dużo poczucia humoru
**fantastyczna gra aktorska
***dobrze zrobiony i nagrany film - spójny i logiczny ( nie zawsze przewidywalność to minus )
****ważny temat podjęty ( dużo prawdy typu - policjant dostał nożem w oko - nie będzie mógł pełnić służby - jego rozpacz z tego powodu)
*****Mnie oglądało się ten film BARDZO PRZYJEMNIE, DOBRZE jak się kończył chciałam jeszcze - wciągnął mnie i rodzinę całkowicie
******Więc na pewno obejrzę go jeszcze raz ;-)
*******Film realistyczny, dużo mocnych scen
*********Bardzo oryginalna forma ( nagrywany częściowo z perspektywy kamery jednego z policjantów plus pokazane życie przez pryzmat pracy w policji - służby - częste wezwania do interwencji, zagrożenia z którymi borykają się mundurowi, podejście rodziny, przyjaciół )
********** No i tak jak na początku wspominałam Jake Gyllenhaal B-)