PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624792}

Bogowie ulicy

End of Watch
2012
7,7 144 tys. ocen
7,7 10 1 144164
7,2 52 krytyków
Bogowie ulicy
powrót do forum filmu Bogowie ulicy

Nagrody

ocenił(a) film na 9

Tak sobie myślę, jak to możliwe, że taki dobry film został pominięty w tegorocznych Oskarach np.,
bo niby w czym on jest gorszy od chociażby "Argo". Ten temat zawsze będzie dla mnie zagadką....

ocenił(a) film na 9
malva

Mnie też to zastanawia..albo ten poradnik pozytywnego myślenia? Co roku wychodzą podobne filmy typu 50/50 czy It's kind of funny story i jakoś nikt im oskarów nie daje. Argo również nie należy do wybitnych filmów, ale co tam nagrody, co bardziej podoba się ludziom zobaczyć można w ocenach poszczególnych produkcji na FW

ocenił(a) film na 9
Lukasz_BP

O tym czy film bedzie nominowany i nagradzany nie decyduje fakt czy jest on dobry tylko to kto go promuje. Może powstać genialny film i nikt o nim nie uslyszy jeśli bedzie miał mało znanego producenta.

ocenił(a) film na 9
Lukasz_BP

Te oceny na FW to też bardzo subiektywne odczucia i często ciężko się z nimi zgodzić, najlepiej obejrzeć dany film i wystawić własną opinię, nie kierując się nagrodami i ocenami na portalach, te niech służą jako podpowiedź, na co ewentualnie zwrócić uwagę. A "Poradnik pozytywnego myślenia" akurat mi się podobał, ale nie wiem czy bardziej niż np. "50/50", o którym wspominasz. Generalnie mam wrażenie, że ten rok jest dużo uboższy w dobre filmy, niż lata ubiegłe. W ogóle chyba co roku jest gorzej, mniej mnie zaskakuje, mniej jest filmów zdecydowanie się wyróżniających.

ocenił(a) film na 9
malva

To był chyba najlepszy film o gliniarzach jaki w życiu widziałem. Aktorstwo, dialogi, f*ck me, zajebiste! Nic tylko możemy pokazać środkowego palca akademii :)

malva

Muszę się zgodzić, film jest naprawdę dobry. Gra aktorska również przyjemna i i ogólnie bardzo ciekawie przedstawiona historia gliniarzy.