Nareszcie mamy datę premiery End of Watch w Polsce! Bałam się, że nie będzie tego w filmu w kinach.
Ja się oczywiście też wybieram. Czytam recenzje z tego filmu. Są bardziej niż pochlebne. Film jest ostry, brutalny. Ale też pełen humoru, ciepła. Wspaniała chemia między Jake'iem Gyllenhaalem i jego partnerem Michaelem Pena. Mimo, że początkowo się nie zgadzali, to nawiązali świetną więź, zaprzyjaźnili się i w filmie stworzyli niezwykły duet. Mam nadzieję, że film odniesie wielki sukces.
W Polsce -2 listopad! Wg tego co na Filmwebie :) Oficjalna premiera światowa/amerykańska była 21 września. Przedpremiera 17 września w Los Angeles
Nie chwal dnia przed zachodem słońca. Mało to filmów miało już podane daty kinowych premier u nas, a jak co do czego przyszło, to ostatecznie wyszły od razu na dvd? Choćby Droga, czy J. Edgar.
Nawet nie strasz! Bardzo czekam na ten film. Moje koleżanki z Ameryki już go obejrzały i są zachwycone. Podoba się też bardzo facetom! A może przede wszystkim im.
Właśnie zauważyłam, że FilmWeb usunął datę polskiej premiery. Ciekawe, co to oznacza>
Film będzie można zobaczyć już niedługo - 16 października na Warszawskim Festiwalu Filmowym. Rzeczywiście zapowiada się ciekawie.
Auu! Zazdroszczę! Proszę, kto obejrzy miech się podzieli, bez spoilerowania końca!
No nie! To draństwo! Zmuszają ludzi do szukania on-line! Nie rozumiem takiej polityki!
@hanys006 dziękuję za wiadomość, choć taka niemiła!