PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624792}

Bogowie ulicy

End of Watch
2012
7,7 144 tys. ocen
7,7 10 1 144156
7,2 52 krytyków
Bogowie ulicy
powrót do forum filmu Bogowie ulicy

Nareszcie!

ocenił(a) film na 9

Nareszcie mamy datę premiery End of Watch w Polsce! Bałam się, że nie będzie tego w filmu w kinach.

mardu

Ja oczywiście się wybieram do kina, a wy?

ocenił(a) film na 9
dodsab

Ja się oczywiście też wybieram. Czytam recenzje z tego filmu. Są bardziej niż pochlebne. Film jest ostry, brutalny. Ale też pełen humoru, ciepła. Wspaniała chemia między Jake'iem Gyllenhaalem i jego partnerem Michaelem Pena. Mimo, że początkowo się nie zgadzali, to nawiązali świetną więź, zaprzyjaźnili się i w filmie stworzyli niezwykły duet. Mam nadzieję, że film odniesie wielki sukces.

ocenił(a) film na 8
mardu

kiedy ta premiera?

ocenił(a) film na 9
krupy

W Polsce -2 listopad! Wg tego co na Filmwebie :) Oficjalna premiera światowa/amerykańska była 21 września. Przedpremiera 17 września w Los Angeles

ocenił(a) film na 8
mardu

Nie chwal dnia przed zachodem słońca. Mało to filmów miało już podane daty kinowych premier u nas, a jak co do czego przyszło, to ostatecznie wyszły od razu na dvd? Choćby Droga, czy J. Edgar.

ocenił(a) film na 9
miczum

Nawet nie strasz! Bardzo czekam na ten film. Moje koleżanki z Ameryki już go obejrzały i są zachwycone. Podoba się też bardzo facetom! A może przede wszystkim im.

ocenił(a) film na 9
miczum

Właśnie zauważyłam, że FilmWeb usunął datę polskiej premiery. Ciekawe, co to oznacza>

ocenił(a) film na 9
mardu

Film będzie można zobaczyć już niedługo - 16 października na Warszawskim Festiwalu Filmowym. Rzeczywiście zapowiada się ciekawie.

ocenił(a) film na 9
agnieshca81

Auu! Zazdroszczę! Proszę, kto obejrzy miech się podzieli, bez spoilerowania końca!

ocenił(a) film na 8
mardu

Premiera:
2012-12-14
Źródło: monolith.pl

ocenił(a) film na 9
hanys006

No nie! To draństwo! Zmuszają ludzi do szukania on-line! Nie rozumiem takiej polityki!
@hanys006 dziękuję za wiadomość, choć taka niemiła!

ocenił(a) film na 9
mardu

Zauważyłam też zmianę polskiego tytułu filmu na "Bogowie ulicy" Kto to wymyśla?!