Gra aktorska genialna, fabuła też niczego sobie, co prawda niektóre sceny lekko naciągane (bez spojlerów: scena z AK-47), lecz reszta naprawdę godna polecenia...
Scenariusz niczego sobie, główni bohaterowie mają teksty, które nieraz powodują uśmiech na ustach :D
POLECAM :)
teraz skończyłam oglądać. film bardzo dobry. świetne dialogi. rzeczywiście ubawiłam się nieźle.
Dołączam się do opinii. Naprawdę świetna gra aktorska, bardzo prawdziwie przedstawiająca sytuacje. Było wszystko: śmiech, strach, łzy - warty obejrzenia.
polecam zobaczyć: jarhead żołnierz piechoty morskiej. komicznie i poważnie. dobry film.
Oczywiście, że oglądałam ;) Ale doceniam informację i chętnie skorzystam z innych wskazówek. :)
po zobaczeniu labiryntu, po wspomnieniach brokeback montain, postanowiłam zobaczyć w czym grywa jake g. zaczęłam od bogów ulicy,a zaraz po nich rzuciłam się na jarhead. to było porażenie. nie spodziewałam się, aż tak dobrego kina. uśmiałam się do łez. zaraz żałowałam, że już mam za sobą oglądanie. filmy z jajem. niestety nic mi nie przychodzi podobnego, aby polecić. to ja proszę o podpowiedź, co jest jeszcze podobnego, godnego do obejrzenia, w takim klimacie. :) a jake gyllenhaal, to się dopiero rozwinie, bo wchodzi w fajne lata dla mężczyzny.