PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624792}

Bogowie ulicy

End of Watch
2012
7,7 144 tys. ocen
7,7 10 1 144164
7,2 52 krytyków
Bogowie ulicy
powrót do forum filmu Bogowie ulicy

Zwiastun

ocenił(a) film na 9

http://www.youtube.com/watch?v=9mQYxib26FM&feature=g-all-u

Zapowiada się niezłe kino akcji.

ocenił(a) film na 8
sangreal

Zapowiada się na prawdę zaje*iście tym bardziej, że Dzień próby i Street King to bardzo udane produkcje :D

ocenił(a) film na 8
elo84

dokładnie, znakomicie zrealizowane, podoba mi się taki styl kręcenia, tylko coś mi do całości nie pasuje Jake, no ale zobaczymy...

ocenił(a) film na 8
Pauleta

Spokojna głowa, Jake to dobry aktor, odnajdzie się ;)

ocenił(a) film na 8
elo84

Jake to dobry aktor, ale jakoś nie pasuje mi z tą łysą pałą w roli gliniarza

ocenił(a) film na 8
Pauleta

"Łysa pała"? hehe, ach te uprzedzenia :P Myślę, że zmienisz zdanie po obejrzeniu filmu i już nie będziesz go kojarzył wyłącznie z rolami, w które się do tej pory wcielał ;)

ocenił(a) film na 8
elo84

Uprzedzenia? W żadnym wypadku, niektórym łysa głowa po prostu nie pasuje, jak tu Jake'owi :)

ocenił(a) film na 8
Pauleta

Jak się tak przyjrzeć to rzeczywiście trochę mu nie pasuje ;) Zobaczymy jak to wypadnie w całości.

ocenił(a) film na 8
elo84

Jednak miałeś rację, Jake zagrał świetnie i z tą łysinką wypadł jeszcze wiarygodniej

ocenił(a) film na 8
Pauleta

Hehe, no proszę :) Osobiście nie widziałem jeszcze tego filmu..., ale wierzę Ci na słowo.

ocenił(a) film na 8
sangreal

W sumie na kolana mnie nie powalił ten zwiastun, mam nadzieję, że film będzie miał do zaoferowania coś więcej niż tylko ten dokumentalny styl kręcenia i oblężonych gliniarzy jak w "The Raid". Po "Harsh Times" strasznie lubię tego reżysera, więc czekam z niecierpliwością.