......włączyłam mężowi ten film i planowałam pójść spać bo tematyka nie za bardzo mi
odpowiadała ale film mnie zaciekawił i obejrzałam do końca. I nie żałuję!!!!! Film ogląda się
świetnie-ja miałam wrażenie(moje subiektywne odczucie)-jakby to był momentami wręcz
"dokument". Panowie grali tak realistycznie i tak naturalnie :) ich rozmowy, kontakt, zażyłość
wyglądały bardzo wiarygodnie :) Końcówka rzeczywiście raczej przewidywalna, co nie zmienia
faktu że baaardzo wzruszająca! ps. z resztą prawdziwa męska przyjaźń prawie zawsze wzrusza;)
Nie wypowiem się i nie ocenię z technicznego punktu widzenia pracy policji czy sposobu
prowadzenia akcji bo nie jestem kompetentna. Jednak nagrywanie wszystkiego było trochę dziwne i pewnie w rzeczywistości nie mogli by tego robic. Film zrobił jednak na mnie naprawdę duże
wrażenie!!!
To zrób lepszy. Jak byłeś w stanach to powinieneś wiedzieć, że słowo "fak" jest na porządku dziennym.
No i? To musi być też w filmie? Nie oceniamy życia codziennego Amerykanów, tylko film/
Skoro lubisz przesłodzone treści w filmach to mogę ci polecić jedynie Teletubisie. Chyba jedyny film dla Ciebie.
Zacznij myśleć realnie. Przedmieścia Los Angeles, który zamieszkuje wszelaki margines społeczny, jaki ma do zaoferowania Ameryka. Od zawsze napięte relacje obywatel-gliniarz. Jak inaczej mieliby się wysławiać? Pomyśl. Jesteś śmieszny.
Jednym z największych atutów tego filmu jest jego realizm i chwała za to twórcom.
Nie musisz udzielać mi wykładu nt. Los Angeles, bo znakomicie wiem jak tam jest.
Tylko nie musiało być co drugie słowo bicz...
Mówisz to tak jakby w Polsce co druga osoba nie dodawała "Ku***" w każdym niemal zdaniu.
Ty naprawdę już nie masz się do czego przyczepić, prawda? Jak żyd do prałata.
Wymyśl lepszy np. o realiach pracy polskich policjantów.. Myślę, że pewne słowo na K, które oddaje więcej niż 1000 słów by się pojawiało w co 2 zdaniu.. WRÓĆ! To słowo "robiłoby" za kropki, przecinki i ogólnie na jednym wydechu padłoby ich z 10.
Ciekawi mnie co w chwilach zagrożenia byś mówił sam.
Mnie się film podobał, b.szybko "zleciał" i żałuję, że tylko tyle pokazali. Ogólnie myślę, że to byłby dobry materiał na serial; tak zrealizowany mógłby odnieść sukces.