Nie zgadzam się z tak wieloma negatywnymi opiniami o tym filmie, mnie film się bardzo (nawet bardzo) podobał, no ale każdy ma inne gusta :)
Film mnie zaskoczył, przed obejrzeniem nie czytałam żadnych opinii etc Byłam nastawiona na typowy amerykański średniak i ciepłe kluchy a tu film mnie mile zaskoczył, no ale do rzeczy...
Nie wiem czy zwróciliście uwagę na muzykę, moim zdaniem kawałki były naprawdę świetne - można było poczuć że jest się razem z głównymi bohaterami w radiowozie ;) co daje fajną klimę
Szybka i ciekawa akcja filmu, śmiało mogę powiedzieć, z ręką na sercu że nie nudziłam się ani przez moment.
Co do akcji to podobało mi się również to że jak dla mnie film nie był przerysowany, tj że nie dawał sztucznego wrażenie że główni bohaterowie są jakimiś super niezniszczalnymi cyborgami. W każdej ich akcji czułam napięcie, nie wiedząc czy szczęście i tym razem im dopisze.
Końcówka - szacun ;) łzy poleciały, czego się nie wstydzę bo uwialbiam filmy które potrafią tą łzę wycisnąć, co nie jest łatwym wyzwaniem. Zresztą z powodu tego zakończenia dałam filmowi tak wysoką notę - 9
Możecie się nie zgadzać z moją oceną, jest ona czysto subiektywna, ale już z góry proszę wszystkie dzieci o trochę kultury;)