PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624792}

Bogowie ulicy

End of Watch
2012
7,7 144 tys. ocen
7,7 10 1 144164
7,2 52 krytyków
Bogowie ulicy
powrót do forum filmu Bogowie ulicy

hmm pewnie tak, ale ocena 7,9 zdecydowanie zawyżona, przewidywalny był, po jednej akcji, była
kolejna, dość monotonne to było, realizacja super, pomysł tez dobry, ale ocena 7,0 to maximum
jak dla mnie.

ocenił(a) film na 7
bambom

Dokładnie. A scena ze strzelaniną (oraz rozstrzelaniem 'tych złych') były naprawdę słabe.

pater_2

oj tak, no ale trudno, są lepsze i gorsze filmy

ocenił(a) film na 6
bambom

typowo 7.0 max. nie mówię, że nie warto obejrzeć ale z Twoją oceną w 100% się zgadzam.

ocenił(a) film na 7
bambom

Dokładnie. Ciekawy, ale fabularnie nieco słaby.

ocenił(a) film na 9
Letrin

Niestety ja się z Tobą nie mogę ,że fabuła jest słaba. Film pokazuje kilka tygodni z życia "gliny" (takich filmów jest dziesiątki) ale dopiero ten mnie zaciekawił i wciągną. Cały pomysł by zrobić film w formie vlogu, według mnie był znakomitym pomysłem i fabuła została wymyślona pod ten pomysł. Jednym to może się podobać drugim nie bardzo.

ocenił(a) film na 7
tomaszek1313

W filmie najbardziej spodobało mi się właśnie to, że twórcy naprawdę konsekwentnie trzymali się pomysłu tego vlogu, pół amatorskiego filmiku ze służby. To uczyniło go innym, ciekawym. Niestety, z samej definicji ograniczyło rozwój fabuły... Gdyby wprowadzono nie wiadomo jak skomplikowaną intrygę, film pewnie straciłby to wrażenie realizmu, które jest jego wielką zaletą.