PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116372}

Bohaterowie z piekła

Quel maledetto treno blindato
1978
6,1 678  ocen
6,1 10 1 678

Bohaterowie z piekła
powrót do forum filmu Bohaterowie z piekła

"Bohaterowie z piekła / Quel maledetto treno blindato" (1978) - Francja 1944r., grupa amerykańskich żołnierzy, która złamała (w różnorodny sposób) prawo rozpoczyna wędrówkę do neutralnej Szwajcarii. Okoliczności sprawiają, że wraz z francuskim ruchem oporu bohatersko walczą z nazistowskimi okupantami.
Głupawy, niezdarny kicz.

1
harkonen_mgla

zdefiniuj kicz

picaro

naprawdę muszę?

harkonen_mgla

przydałoby się kmiotku

fabio

taki mianem tytułuje cię twój papa? współczuję cie i sugeruję byś, zaraz po uzyskaniu intelektualnej i finansowej samodzielności, zerwał z nim wszelkie kontakty.

każdemu według potrzeb drogi robaczku.

harkonen_mgla

kicz kmiotku, definicja, skup się, wytęż te stetryczałe komórki

a czy tata cie zapinał w dupala to średnio forumowiczów interesuje, nie pierz tutaj brudów kmiotku

fabio

dlaczego obawiasz się, że twój tata penetrował mój odbyt? przeraża i przygnębia mnie twoja przeszłość. pamiętaj jedno - byłeś i jesteś ofiarą, a więc masz prawo do współczucia, przeto współczuję ci.

harkonen_mgla

"że twój tata penetrował mój odbyt?"
zawsze jesteś bierny?

fabio

nie uciekaj od debaty o twoje krzywdzie i występkach swego rodziciela. tylko odważne i szczere omówienie ogromu twej krzywdy może być początkiem, zakończonej sukcesem, terapii. do dzieła towarzyszu! podziel się z nami swą traumą, filmweb (a przynajmniej jeden z jego użytkowników) jest gotów ci pomóc.

czyżbym dostrzegł w twych oczętach szczere łzy wzruszenia?

harkonen_mgla

czynny czy bierny?
tertium non datur

fabio

wyparcie nic cie nie pomoże. kiedyś i tak będziesz musiał zmierzyć się z bagażem familijnych dewiacji.

jeśli używam zbyt skomplikowanego języka, nie krępuj się i poproś o jaśniejszy przekaz. nie musisz się wstydzić edukacyjnego zaniedbania, nie powstało ono przecież z twojej winy.

harkonen_mgla

sample z torrenta w wersji 720p(4,5 GB) wygląda obiecująco, żadna szanująca się grupa nie ripuje filmu jeśli nie ma zapotrzebowania w necie a kiczem film może określić tylko podstarzały pedryl

fabio

więc za swoje skłonności winisz domowego deprawatora. zastanawiające.

harkonen_mgla

...podstarzały pedryl i jego oddany kotek

fabio

czyli twój tatuś i ty. pojmuje, że uzewnętrznianie swego bólu przed postacią mego kalibru przynosi ci ulgę, ale dla mnie zaczyna to być męczące. terapeuta również ma prawo do chwili niezobowiązujące rozrywki, więc może zmienisz temat na nieco lżejszy?

harkonen_mgla

"postacią mego kalibru"
jesteś ciotą małego kalibru, chyba że kaliber dotyczy rozwarcia
i masz wyraźny problem z samooceną

fabio

twój oprawca wmówił ci, że masz problem z "rozmiarem"? nie możesz dłużej dawać się wykorzystywać temu sadyście! maszeruj z mamusią do dzielnicowego! kiedy będziesz już bezpieczny wznowimy terapię.
pamiętaj - nie jesteś sam robaczku.

fabio

szukasz sobie chłopaka na filmwebie? pytam serio.

Genral_Film

Uderzaj do mgiełki, na pewno sie polubicie ciotki.

fabio

Niemal półtora roku zajęło ci spłodzenie odpowiedzi, która jest unikiem? Przecież nie ma się czego wstydzić - homoseksualizm ludzka rzecz.

Genral_Film

W twoich okolicach nie wątpię.

fabio

Nie lepiej na "tematyczny" serwis wejść? Takie szukanie po filmwebie to chyba tylko strata czasu?

Genral_Film

Zabierz tam mgłę, lubi małe robaczki.

fabio

A TY jesteś niby WIELKI robal? Wydaje mi się, czy chciałeś w ten sposób podkreślić rozmiar swego... To naprawdę portal nie dla ciebie, nigdy sobie tu kompana do kopulacji nie znajdziesz.

Genral_Film

Możesz mi mówić kutaz Wielgus.

fabio

Jesteś z tych, którzy się wciąż ukrywają, czy tych dumnie głoszących "jestem homo i jestem z tego dumny!"? Oczywiście jestem za równouprawnieniem i życzę Wam prawa do małżeństw i adopcji.

Genral_Film

wzruszyła mnie twoja historia ale nie zainteresowała, próbuj dalej

fabio

Nawet w sieci się boich. Rozumie, świat bywa okrutny. Powodzenia!

Genral_Film

boich? idź spać synku

fabio

Tylko bez takich propozycji. To niesmaczne.

Genral_Film

Boich...

fabio

Boich, boich, a umyć się i tak musisz :(

fabio

i jak tam? znalazłeś?