4,5 1,2 tys. ocen
4,5 10 1 1246
Boku no Pico
powrót do forum filmu Boku no Pico

Poruszył moją duszę i ciało. Dzieło wybitne, wielowymiarowe, perełka w swojej kategorii. Raczej dla widzów starszych, ale ci młodsi też znajdą coś dla siebie. Polecam każdemu kto potrafi samodzielnie myśleć i odnaleźć się w tych wyjątkowych klimatach.

użytkownik usunięty
Wojciech1996_filmweb

Uważam, iż tworzysz nadinterpretację.
Masz rację, to dzieło jest niesamowite, ale użyłeś paru przekłamań. Klimat nie jest wyjątkowy, taki jak w co drugim filmie. Co prawda intrygujące są scenerie, oraz to co się nich dzieje, ale nie jest to coś, czego nigdzie indziej nie widziałem.

Dokładnie, tylko wysoka elita intelektualna pojmie, o czym jest ten przepiękny kilkuodcinkowy serial!

ocenił(a) film na 10

...niesamowite. a tylko 1 gwiazdka.

użytkownik usunięty
Wojciech1996_filmweb

Jeden na papierze, a w sercu 10.

ocenił(a) film na 2
Wojciech1996_filmweb

Zrobienie filmu na 1/10 też jest formą sztuki.

Wojciech1996_filmweb

Jeżeli poruszył też twoje ciało to masz niestety problem :(

ocenił(a) film na 10
Kwaziu

problem jakiej natury.? nie sondze

Wojciech1996_filmweb

nie sądzę*

Kubyra

>poprawianie specjalnie popełnionych błędów xD

Wojciech1996_filmweb

Musiałeś się nieźle uchlać jak to pisałeś.

ocenił(a) film na 10
jjkuba_2

O matko jaki wstyd.... haha

Wojciech1996_filmweb

Nic dodać, nic ująć. Istna intelektualna uczta, nieco kontrowersyjna, a mimo to nadal idealna na niedzielne popołudnie z rodziną, można traktować jako kino familijne. Uniwersalne, a jednocześnie elitarne. Cieszy mnie fakt, że można spotkać wybitne jednostki, które doceniają magię tego niezwykłego dzieła.

ocenił(a) film na 10
alexisnotonfire

mogę Cię dodać do znajomych? <3

Wojciech1996_filmweb

Intelektualiści muszą trzymać się razem :*

ocenił(a) film na 1
alexisnotonfire

Dokładnie, ciężko znaleźć anime trzymające podobny poziom jak BnP. Dzięki tej serii Death Note fabularnie nie wydaje już mi się aż tak atrakcyjny, a Shingeki no Kyojin przestał być moim ulubionym anime. Kunszt wykonania, dbałość o najmniejsze detale czy górnolotna fabuła poruszająca wiele trudnych wątków to coś, co wyróżnia te dzieło nad innymi. Nie zgodzę się tylko z jednym, przeciętna rodzinka nie zrozumie przekazu jaki epatuje z każdym kadrem tego dzieła przez co może zostać źle odebrane.

Wojciech1996_filmweb

Powiedz że to prowo. Plizzz