PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=102165}
5,2 19 tys. ocen
5,2 10 1 18621
3,8 6 krytyków
Boogeyman
powrót do forum filmu Boogeyman

Przeczytałam wszystkie poniższe komentarze, a potem poszłam do kina na ten film. Dochodzę do wniosku, że prawie nikt go nie popiera, ponieważ ten film potrafi wzbudzić strach, i z tego właśnie powodu wszyscy oceniają go tak nisko. Ja w czasie trwania tego filmu kilkakrotnie sie przestraszyłam, a zaraz po tym pomyślałam "jaki to głupi film" tylko dlatego właśnie, że wywołał on u mnie te uczucia, jakie wywoływać powinien.

ocenił(a) film na 5
Kasienkaka

hahahahaahaha:) u mnie wywolal pare podskokow...sure...ale tylko gdy muzyka byla glosna, badz dolby spelnilo swoja powinnosc i kazde uderzenie bylo glosniejsze niz w rzeczywistosci...efekty, a nie fabula...zadnego dreszczyku emocji procz goscia siedzacego w domu na krzesle... ten motyw z ojcem tej dziewczyny....;p tylko to bylo dobre...;.powiedz mi, ze przestraszyl Cie koniec...a nie uwierze!

Chelsea_AKA_Mrs_Blonde

A no masz rację, ja "podskakiwałam" właśnie w tego typu momentach kiedy np. wrona wleciała mu na szybę, a koniec naprawdę mnie nie przestraszył, a niektóre sceny nawet rozśmieszyły, ale i tak moik zdaniem film nie jest aż taki zryty jak przedstawiają go inni.

ocenił(a) film na 5
Kasienkaka

one more thing....czy moglabym powiedziec, ze "The saw" jest glupim filmem choc mnie przerazil?? i to nie tylko z powodu wzglednej brytalnosci, ale i pomyslu, planu...oh god... Nigdy bym tego nie pwoiedziala, a przerazil mnie jak nic wczesniej!! Polecam "the saw".... tego filmu nie nazwalabym glupim choc wywolal u mnie to co wywolac powinien

ocenił(a) film na 6
Kasienkaka

hahahaha sie ubawilem czytajac posta zalozycielki tego watku. Hahahah :D "Dochodzę do wniosku, że prawie nikt go nie popiera, ponieważ ten film potrafi wzbudzić strach, i z tego właśnie powodu wszyscy oceniają go tak nisko" Hahaha coz za konkluzja!!!

ocenił(a) film na 2
Kasienkaka

Mozesz mi wierzyc ze gdyby ten film potrafil wzbudzic we mnie strach to ocenilbym go duzo lepiej. A jezeli w Tobie wzbudzil strach to coz... moze 12 letnie dzieci nie powinny chodzic do kina na horrory.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ja1440

To, że twoim zdaniem film jest beznadziejny to nie znaczy że ty możesz wyzywać mnie od szmat. Człowieku nie masz za grosz kultury, jesteś niedorozwiniętym bachorem który tych, którzy nie zgadzają się z Twoim zdaniem zaraz objeżdża na maxa. Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawe jakim kretynem jesteś.

ocenił(a) film na 7
ja1440

ale żenada człowieku
.............................. ............

ocenił(a) film na 1
Kasienkaka

Żałosna jesteś dziewczynko!! Ile ty masz lat ?? 8, a moze 7? nie posikaj sie ze strachu jak zobaczysz otfarta szafe!! Boogeymanem sobie dupe podetrzec mozna!!

RobieSobieZwas_JAJAD

zgadzam sie z przedmówcą!!!! film jest do dupy!

RobieSobieZwas_JAJAD

a ile wy macie lat? pewnie kilkanascie i myslicie ze to cos zajebistego smiac sie z kogos kto odebral ten film inaczej? i raczej nie sadze zeby dorosly czlowiek nazywal kogos ot tak sobie szmata, wiesniaki.

ocenił(a) film na 7
RobieSobieZwas_JAJAD

kolejna żenada
.............................

P_A_W_E_L

Jak czytam takie komentarze (?), na takim poziomie, jaki większość piszących tutaj reprezentuje to po prostu brak mi słów. Naprawdę zastanówcie się nad sobą i wyładowujcie swoją nadpobudliwość w inny sposób, mniej chamski (jeśli w ogóle potraficie), bo to jest żałosne...

użytkownik usunięty
blacki

Ja nie widziałam filmu, ale dla mnie co straszne to fajne ;)

Kasienkaka

Dziewczynko....
Po to sie chodzi na HORRORY zeby sie bac.
A ten film byl po prostu do bani.
Wielkie oczekiwanie - wielkie rozczarowanie (jak dla mnie).
A Twoj post jest jedna wielka sprzecznoscia.... Nastepnym razem zastanow sie o co Ci chodzi.... heheheh

Kasienkaka

We Wroclawiu grają to tylko w jednym kinie na 20 czy coś takiego- jaki z tego wniosek?

ocenił(a) film na 1
Kasienkaka

na tym filmie nie można było się bać. był głupi, niespójny, nielogiczny, naiwny i ogólnie rzecz biorąc cieniutki. ALE NIE STRASZNY. najgorszy film tego roku jak dla mnie.

Kasienkaka

boze kasienkaka czy ty masz mozg???
ty nawet nie wiesz co piszesz. Przypraszam bardzo ale jaki sens ma to co powiedzialas. Jezeli film by mnie przestraszyl to bym napislaa ze jest dobry. A jezeli ty pisezsz zy my nie lubimy filmu wlasnie dlatego ze nas przestaraszy to zastanow sie co ty robisz!!! W horrorach o to chodzi zeby sie bac!!!