PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=376300}
6,4 1,6 tys. ocen
6,4 10 1 1618
Boot Camp
powrót do forum filmu Boot Camp

To jakieś żarty chyba, ledwo wytrzymałam do końca filmu. Dialogi są kompletnie bez sensu. Koleś prowadzący ten "obóz" nie zgrywa Boga, nawet nie wiadomo do końca kogo on w ogóle zgrywa!Tak naprawde niewiadomo nawet za co te dzieciaki tam trafiły, głowna bohatreka, bo oskarżała publicznie o molestowanie swojego ojczyma? Zajebisty powód żeby wysyłać dziecko na drugi konieć świata! Wierze że są takie obozy, ale ten film jak dla mnie był o niczym.

ocenił(a) film na 6
justycha_16

;]

no toś się rozgadała...

może nie aż takie ale amerykanie mają podobne "programy"...
z tym, że jak puszczają na Discovery to wszystko wygląda na dopracowane "cacy"...
film zadaje pytanie czy aby na pewno we wszystkich dobrze się dzieje, czy są należycie kontrolowane... czy każde "problemowe" dziecko powinno tam trafić...

no cóż, jak to bywa w takich miejscach wydaje się że i na taki podobny "obóz" może trafić nasze dziecko... szukajmy więc sami rozwiązań, które możemy kontrolować a nie idźmy na łatwiznę (jako rodzice)...

reasumując: film porusza problem i zadaje pytania zachęcając do zastanowienia się, przyjrzenia się i dyskusji a przy okazji opowiada jakąś tam historię... samo to, że jednak coś tu wpisałaś oznacza, że osiągnął swój cel...

pozdr

VanKert

Tak, "wpisałam się" tutaj, bo zdaję się temu między innym służy ta strona, myle się? Oceniłam film, nie obchodzą mnie chore amerykańskie programy, dla rozpieczczonych, stukniętych dzieci bardzo bogatych rodziców. "Na łatwiznę" idą właśnie tacy durni rodzice odstawiając swoje wątpliwej jakości pociechy na jakieś obozy Bóg wie gdzie i po co. Przeciez jest wiadome chyba, że to służy "praniu mózgu" w dosłownym lub przenośnym tego słowa znaczeniu. Tyle. Wesołych Swiąt