Widzę, że w tym temacie skupiają się raczej pozytywy, zepsuję wam troche humor i powiem że ja go oceniłem 3/10, nie śmieszył mnie on zbytnio, choć scena bijatyki z owłosionym grubasem była całkiem niezła, ale ogół mnie zdecydowanie zawiódł, nie będę się skupiał na przesłaniu Cohena, bo to już w innym poscie jest opisane. Forma ogólnie dziwna, po zwiastunach i obejrzeniu niegdyś Ali G in da house albo jego programu, spodziewałem się jakieś głupiej rozrywki, ale niestety nie zastałem ani głupiej ani mądrej, szczerze mówiąc rzadko się smiałem, a raczej to miała być komedia.
to po co sie tu wpisujesz? koniecznie musisz wszedzie swoje mądrości obwieszczać? temat tego forum nie ima sie nic a nic ddo twojego postu wiec, get loose biaacz
Jakby co to nie byłem ja :D:D:D - bo to ja jestem ten od mądrości. Nie psuje wam waszej "pysznej zabawy" ;) Naprawdę jest pare innych osób które myślą to samo co ja. To nie był mój wpis - kurde ale was parzy ktytyka. A ten post co cię drażnił to już jest zdjęty z netu. Także można sobie żartować dalej - hip hip Huuuuuraaa !
e tam parzy, poprostu gdzie nie spojżysz to krytyka, a to komedia przecie, to nie do krytykowania...
mi się podobało jak Borat kupując samochód opowiadał historię o swojej zonie, której zarosła klata
no i dialogi na obiedzie
pozdrawiam
Najbardziej się śmiałem kiedy:
-myślał, że winda w hotelu to jego pokój
-jak kupował samochód i pytał się o cyganów
-"pańska żona nie żyje, zaatakował ją niedźwiedź, zgwałcił i połamał", a Borat na to: "Przybij piątkę!"
-jak zapakował Pamelę do worka
"Kazakhstan greatest country in the world
all other countries are run by little girls
Kazakhstan number one exporter of potassium
other countries have inferior potassium"
LOL
zajebiste bylo jak walił konia przed galerią manekinów z bielizną ... :D:D
Ludzie przechodzacy obok niego w tej chwili napewno nie byli aktorami ;) albo jak gonił ziomka bo chcial się z nim przywitać to pewnie też bylo kręcone ukrytą kamerą
No właśnie, interesuje mnie sposób kręcenia tego filmu, wygląda tak jakby go faktycznie kręcili z ukrytej kamery, no ale to chyba nie możliwe?
Najśmieszniejszy motyw był w hotelu...jak sie bili na golasa i biegali po korytarzu:)
Mi najbardziej podobały się akcje z niedźwiedziem :D I ogólnie cała realizacja filmu jest na 11. Podobno dzisiaj na MTV o 22:30 ma być jak powstał film Borat
Genialny film :)
Obraża Amerykę? Prawidłowo!
A najlepsze sceny:
- Przedstawienie wioski Borata (zwłaszcza żona)
- Jak kupili samochód i tańczyli w nim
- Jak spotkali gejów i człowieka "z czekolady"
- Przyjęcie i zdjęcia :D
- Jak się bili w hotelu
- No i worek :)
10/10 Wiecej się nie da :D
jak sie bili na kanapie na golasa, opowiadanie borata o zonie ktorej pochwica splynela jak rekaw czarodzieja xD, wyscig z zydem (szybko szybko rozpierdolcie jajo zanim sie wykluje zydzisko) Jak byl w domu zydow i w nocy przed kamera caly przerazony- jestem w ich gniezdzie- xD