PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=291383}

Borat: Podpatrzone w Ameryce, aby Kazachstan rósł w siłę, a ludzie żyli dostatniej

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan
2006
6,6 196 tys. ocen
6,6 10 1 195539
6,0 67 krytyków
Borat: Podpatrzone w Ameryce, aby Kazachstan rósł w siłę, a ludzie żyli dostatniej
powrót do forum filmu Borat: Podpatrzone w Ameryce, aby Kazachstan rósł w siłę, a ludzie żyli dostatniej

Witam,

Chciałbym się Was spytać które sceny były prawdziwe ,a które nie?
Ale tak na 100% ,bo jak się komuś wydaje ,że "może" to proszę nie pisać ^^
I jak oni to kręcili? Jakiś koleś chodził za boratem ,tylko on chyba musiał jakoś tę kamerę mieć schowaną? Sceny z afroamerykanami wydaje się prawdziwa ,ale przecież oni by widzieli ,że ktoś przyszedł z kamerą..
Prosiłbym o odpowiedź :)

pozdrawiam

Film 9/10 Polecam!

Kwic

ja też chętnie się dowiem, które sceny były prawdziwe:) a film ogólnie był świetny

ocenił(a) film na 10
Kwic

Przeciez on sie przedstawiał jakos dziennikarz z Kazahstanu! Chyba nic dziwnego ze sie pokazywał z kamerzysta bo przeciez musiał krecic dokument! Ty uwazasz to za cos dziwnego?

A z tego co wiem to tylko scena z Pamela byla rezyserowana.

ocenił(a) film na 8
Bounce

Też myślałem ,że skoro przedstawiał się jako dziennikarz z Kazachstanu to mógł z kamerą chodzić ,ale np. Jak podrzucili go Ci amerykańscy kolesie. To co nie zauważyli ,że z Boratem wchodzi ktoś z kamerą? ;)
Tak samo rodzinna kolacja ,wydaje się 100% naturalna ,ale czy oni mówiliby ,że łatwo da się go zamerykanizować przy kamerze? I wiele innych sytuacji.
Jak to wytłumaczysz? :)