Boska interwencja

Facing the Giants
2006
6,6 2,6 tys. ocen
6,6 10 1 2589
Boska interwencja
powrót do forum filmu Boska interwencja

Ogolnie film nie jest zle zrobiony ... tylko to pieprzenie o bogu przez doslownie caly czas jest zenujace,nudne i przesadzone w takim stopniu ze naprawde odpycha! W pasji Gibsona nie bylo tyle mowione o jezusie co w tym filmie... i przez to tylko jak dla mnie film jest totalna klapa. Film opowiada o facecie ktory praktycznie byl u kresu zalamania przez niepowodzenia zyciowe... ale w piekny sposob nagle dostal objawienia i zaczyna glosic slowo boze,a wszyscy w druzynie pieknie to lykneli ... jak i wszyscy pozostali ktorzy graja w filmie. Dzieki temu facetowi nagle wszystko wychodzi. Nie wyleci jednak z pracy na stanowisku trenera, nieznajomi sprezentowali mu nowy zajebisty samochod [gdzie stary byl tylko na zlom] i dziwnym trafem w cukierkowym stylu wygrali mistrzostwa w footbolu.
NO TOTALNA KLAPA !!!

ocenił(a) film na 1
rychume

Aha .. zapomnialem dodac ze nagle ma dziecko ze swoja zona gdzie jeszcze niedawno byl bezplodny ... totalna przesada juz :P

ocenił(a) film na 7
rychume

napisałeś nie o filmie, tylko o osobie
[ten tekst jest napisany, ponieważ wyskakuje komunikat, że napisałem za mało]

immanuel

rychu dawaj jeszcze jeszcze, co cie tam wkurzyło, że wychodzi że trza czytać biblie i modlić się co? cóż, próbuj bez tego - powodzenia

ocenił(a) film na 5
rychume

zgadzam sie w 90% z ty co napisales,te ciągłe pieprzenie o religii odechnęlo mnie troszeczke a i oddaliło tematyke filmu od sportu. takie tantedy wlasnie ze nic mu nei wychodzi bezplodny samochod sie psuje druzyna przegrywa chca go wyrzucic z pracy smierdzi mu cos w domu i nagle wszystko wychodzi bo cialge czyta biblie,skapnal sie ze smierdzial szczu gosc ktory go nie nawidzil kupil mu drogie atuo bo wygral 2 mecze, dostal podwyzke,ma dziecko i zdobywaja mistrzostwo ;/// TYTANI TO JEST WZOROWY FILM O SPORCIE !!!!!