4,4 118 tys. ocen
4,4 10 1 117652
1,8 44 krytyków
Botoks
powrót do forum filmu Botoks

Weźmy byle jaką profesje, według Vegi wszyscy są skończonymi dupkami.
Gdzie pracujesz ?
W infolinii ? Według Vegi na każdy telefon odpowiadasz "To se ku%$# sprawdzi w necie".
Jesteś mechanikiem ? Nie naprawiasz żadnego samochodu, tylko mówisz, że naprawiłeś.
Jesteś nauczycielem ? Pewnie jedziesz przekleństwami po wszystkich dzieciakach w szkole i się znęcasz nad nimi. A jeśli jesteś facetem-nauczycielem, to zapewne przeleciałeś już 1000 uczennic które chciały 6 na koniec roku.
....
Może niech Vega nakręci biografie o sobie, jak nęka, zastrasza i przeklina na planach filmu.

użytkownik usunięty
_thirdeye

I teraz nastolatkowie pewnie poczuli się urażeni ;P

Andrzejek324

Dziecko po pierwsze współczuje gustu oraz braku mózgu, po drugie usuń z awatara ta beznadziejna legie, która nie potrafi grać w piłkę, która jest adekwatna do twojego poziomu hahah

ocenił(a) film na 1
mateuszz27

>>>po drugie usuń z awatara ta beznadziejna legie, która nie potrafi grać w piłkę<<<

sorry ale to akurat jest słabe.

Andrzejek324

dla tego nie mam szacunku z gory do starszych ludzi, zestarzec to sie kazdy potrafi, ale we lbie siano, a jednoczesnie taki z siebie dumny ze on dojzaly i wie lepiej xD zreszta swoja droga avatar wiele mowi, w szoku jestem ze ogarnal jak konto na filmwebie zalozyc

sinist3r

A ja nie mam szacunku dla małolatów. Zawsze wszystko wiedzą najlepiej, są znawcami wszystkich tematów i wydaje im się, że pozjadali wszystkie rozumy świata. A co do avataru to nie wrzucaj wszystkich, którzy kibicują Legii do jednego worka z bezmyślnymi kibolami. Ja jestem normalnym kibicem a na mecze chodzę z żoną i synem na sektor rodzinny.

Andrzejek324

A co wy na to, żeby po prostu przyjąć, że wiedza nie zależy od wieku? Myślenie w taki sposób jest po prostu wkładaniem skrajnie różnych ludzi do jednej szuflady. P.S. Co zespół, któremu kibicuje ten pan ma do dyskusji? Ciśnięcie po kimś z takich powodów jest po prostu słabe.

Andrzejek324

Tej. Andrzejek. Spytalam ojca, rocznik 59 czy masz racje. Powiedzial, ze nie. Mozesz isc do kata.

platyna_2

Widać jaka córka taki ojciec. W końcu niedaleko pada jabłko od jabłoni.

Andrzejek324

Ja tylko nawiazuje do twego wiesniackiego nastawienia. Kiedys tez uwazalam, ze nie ma co z ludzmi dyskutowac, bo sa grosi ode mnie. No coz. Wyroslam z tego. Tez powinienes.

użytkownik usunięty
Aleksandra_Wieczorek9

Sam jestem po 40 i również uważam, że poziom debilizmu i wulgaryzmu w "dziełach" takich "polskich" filmowców jak Vega itd przekroczył wszelkie możliwe granice. Przeraża mnie fakt, że tacy znajdują odbiór i obrońców w społeczeństwie, z którego robią sobie po prostu dżadża. Owszem dzisiejsze społeczeństwo jest zblazowane ale chyba nie aż do takiego stopnia, jak to na sił€ próbują pokazać filmowcy pokroju Vegi, którym ktoś po prostu płaci za przedstawienie nas w takim świetle. Filmy typu "Psy", "Kroll" itd są w porównaniu do współczesnego badziewia kwintesencją dobrego smaku. Żeby było jasne ja wogólę nie oglądam tego syfu; wystarczy mi że obejrzę fragment tego czy tamtego i już wiem, że dalsze oglądanie to po prostu strata czasu. Niekiedy zresztą wystarczy poczytać opinię innych. Polskie kino od kilkunastu lat, co najmniej, upada ale ten kierunek przyjęło, niestety, od jakiegoś czasu nie tylko rodzime.

Andrzejek324

a jak tu interpretować co drugie k i ch....? - to jest po prostu dno - nikt normalnie nie używa tylu wulgaryzmów - a już tym bardziej w takim środowisku jakie on czyli Vega chce niby pokazywać w swoim filmie - patrz: lekarze; jak by zrobił film o kolesiach spod budki z piwem to chyba nie byłoby w dialogu żadnego innego wyrazu poza przekleństwem - łał - to coś dla niego -
w ogóle to dziwię się aktorom, którzy dają mu się namówić na takie dno... no cóż nie dziwne że w kółko macieju są to te same twarze.

Andrzejek324

Hahahahahaha. Hahaha. Ha.

Andrzejek324

Matko, co za dee-bil. uważa, że punktuje innych, a tylko pokazuje swoją impotencję umysłową... :)))

Heroes_Pe

Nie będę odnosił się do tego konkretnego filmu bo go nie widziałem, ale do Twojej wypowiedzi dotyczącej: " Nawet na maturze ustnej podałem jego filmy jako profanację naszego języka ojczystego. Zauważyłem uśmiechy na twarzach pań polonistek i ciągnąłem temat jego najnowszych filmów - 100%" Są różne poglądy i można je podzielać lub nie, ale nie powinny nigdy być wyznacznikiem wiedzy. Jak dla mnie starasz się łapać fale hejtu nie wnosząc tutaj za wiele.
Film Pitbull nowe porządki jak i niebezpieczne kobiety są filmem dla publiki, sukces finansowy potwierdził że tak należy robić. Nie zawsze coś musi mieć głęboki scenariusz bo on dotrze do 20% społeczeństwa, a denna głupota do pozostałych 80%.
Filmy powstają dla zysków, i puki dana osoba ma taką opcje i jest na jakieś fali to byłaby głupia jakby tego nie wykorzystała. Widząc po komentarzach pewnie to jest jego końcówka ale..

ocenił(a) film na 4
Andrzejek324

Andrzejek324 jesteś niedorozwinięty umysłowo czy tylko udajesz?

Andrzejek324

Przynajmniej ma tę maturę i pisze po polsku, a nie używa sformułowań typu : "i mi szkoda"...

Heroes_Pe

Wulgaryzmy, nic nie mają do poziomu filmu. Dobremu filmowi mięso w scenariuszu nie zaszkodzi a kiepskiemu nie pomoże ...i na odwrót

Heroes_Pe

tak tak i jeszcze frytki te kobiety jadły i popijały colą a potem wszedł dyrektor i podał popcorn
wróć do piaskownicy,bo póki co szerzysz herezje tutaj na forum

hbk06_qbas

To świadczy tylko i wyłącznie o tym, że młodzi ludzie nie potrafią myśleć, źle interpretują filmy i nie wiedzą na jakim świecie żyją.

ocenił(a) film na 1
Andrzejek324

Ale rozumiem, że podobały Ci się nowe PitBulle Vegi?
Bo z charakteru Twojej wypowiedzi wnioskuje że tak. Wnioskuje też z tych że, iż jesteś rocznik 82, czyli zapewne byłeś, że tak to ujmę, "na świeżo" z klimatem jak królował pierwszy PitBull (film oraz serial), chyba nie powiesz, że obecna dość miałka twórczość Vegi przypomina tamten zajebisty klimat?

PS. Ja jestem rocznik 84 jakby co.
PS2. Zajebisty avatar! (L)

hbk06_qbas

Noiwe Pitbulle bardzo mi się podobało, ale nie porównuje ich do tego pierwszego Pitbulla ani do filmu ani do serialu. Po prostu nowe Pitbulle to nie ten klimat co tamte stare. Po prostu czasy się zmieniły to inaczje te filmy wyglądają. Gdybym miał je porównywać do starego Pitbulla to ocena pewnie byłaby między trzy co najwyżej cztery.

Andrzejek324

u Andrzejka "czasy się zmieniły" oznacza postępująca demencję... :D
mózg już inaczej funkcjonuje...

Andrzejek324

Myślę, że to, iż młodych widzów nie bawi rzucanie "kur**" itd. niekoniecznie świadczy o ich głupocie czy braku umiejętności interpretacji filmów. Bardziej, że mają wyższe wymagania, których ten film nie jest w stanie spełnić.

ocenił(a) film na 1
Andrzejek324

Za to ludzie tacy jak Pan żyją w swoim zamkniętym ciasnym świecie. Nic dziwnego, że młodzi nie wiedzą, w jakim Pan świecie żyje. I proszę przestać obrażać innych.

Amelia003

JA znam życie i jego realia w przeciwieństwie do tych małolatów. A po drugie nikogo nie obraziłem przecież.

Andrzejek324

Wiesz kto jest malolatem? Twoje dziecko. Tez gniebisz i odzierasz z godnosci?

platyna_2

Mój syn jest mądrzejszy od tych małolatów co tu piszą, w końcu ja go wychowuję. I go nie gnębie.

Andrzejek324

Fantastycznie. Jestes krok blizej ku zrozumieniu. Masz syna. Nie traktuj mlodszych jak glupszych od siebie.

Andrzejek324

jak widać na innym niż Ty

hbk06_qbas

22 lata? A jacy to młodzi ludzie? Jak nieletni takie wnioski wyciągną to ok, ale nie dorosły facet czy kobieta.

ocenił(a) film na 10
hbk06_qbas

w końcu prawda o białej mafii

ocenił(a) film na 3
hbk06_qbas

Jestem rocznik 98 też uważam że jego filmy to dno, oprócz pitbulla który jest możliwy. Mam wrażenie że każdy polski film składa się z przekleństw...

hbk06_qbas

No, faktycznie, rocznik 95 to jeszcze maminy cyc i mleko pod nosem...

hbk06_qbas

Zaczyna??

hbk06_qbas

Nie, to IQ.

ocenił(a) film na 10
hbk06_qbas

Widać bezmózgu że nigdy w szpitalu nie byłeś. Kiedyś jak tam trafisz czego Ci nie życzę to zrozumiesz że ten film jest w 100 % prawdziwy.

ocenił(a) film na 1
delsebek

Byłem dwa razy BEZMÓZGU! I nigdy takich widoków nie uświadczyłem, oczywiście byłem na NFZ a nie prywata jakby co. Piguły miłe, lekarz prowadzący troskliwy i pomocny. Jedyne na co mogłem ponarzekać to cholerna kolejka przy wypisie. Nic więcej.

Bilet95

Ja też rocznik 95 i również jestem zdegustowany filmami tego Pana "reżysera". Ogólnie to szkoda strzępić ryja... Dopóki mamy takie głupie społeczeństwo to takie filmy będą powstawać w nieskończoność.
Bo przecież tekst "Dostał mhm, mhm mu komórkę i nie ma z nim kontaktu" albo leki z cukru pudru to takie śmieszne i zaraz prawdziwe jest, że "hihihi hahaha no i w ogóle beka 100%"

wojciech_48

Cytując:
"Nowe filmy Vegi są jak świnka morska, ani świnka ani morska...."
Wywołać kontrowersje, posiłkując się stereotypami. Oraz dodając wątki polityczne które wyśmiewają konkretną stronę, dla pozytywnej opinii....

ocenił(a) film na 1
Bilet95

>>>"Nowe filmy Vegi są jak świnka morska, ani świnka ani morska...."<<<

Bardzo podoba mi się ta parafraza :-) Pierwowzór, trochę krzywdzący, bodajże dotyczył kobiet-informatyków.

Co by tam nie mówić, bardzo cieszy mnie fakt, że osoby z Twoich roczników, a w zasadzie oprócz mnie to chyba tylko takie na tym temacie pisały, nie kupują tego przaśnego gówna. Łamiecie Panowie stereotyp, że obecnej młodzieży wystarczy rzucić jakiś filmowy ochłap, gdzie w dialogach sypią się kürwy i chüje, a ta będzie cieszyć się z tego jak głupi do sera i klaskać jak cyrkowa małpka. Tak trzymać!
PS. każdy praktycznie podał rocznik, więc i ja podam - 84'
Pozdro!

hbk06_qbas

To akurat nawiązanie do pierwszego zwiastuna filmu.
Odwołuje się do kobiet lekarzy, nic tylko ukłon w stronę feministek.

hbk06_qbas

A ja tekst o śwince morskiej słyszałam w kontekście historyków sztuki- ani historyk, ani artysta ;) Tak nawiasem.
Co do filmów pana Vegi, to po negatywnych opiniach omijam je z daleka i chyba niewiele tracę.

ocenił(a) film na 1
Rosemary_25

Nie no nie każdy to padaka.
Polecić mogę PitBulla - koniecznie serial i Służby Specjalnie - również serial.
A omijać szerokim łukiem na pewno Ciacho, gdzie panna dłonią grzebie Karolakowi w düpie ... tj grocie nestle albo wielki mafiozo z Oficera, Grand Małaszyński tarza się w psich kupach.

Bilet95

on taśmowo te filmy robi i tak już jest potwierdzone że prowadził liczne rozmowy z listonoszami, kurierami, szefostwem czy nawet paniami z okienek i pokaże nam prawdziwy lecz w rzeczywistości zakłamany i brudny świat poczty polskiej... Oświeciński gra takiego listonosza co jak wchodzi do domu to razem z futryną i przy okazji zalicza kury domowe - takie jaja będą hihihi--- sprawdzone info!

mordarg

Może niech w końcu biografie nakręci.

Bilet95

Kogo ? Może swoją ?:D

mordarg

No pewnie.
Już to widzę....
Choć już widziałem jego hipokryzje w jakimś brukowcu....
Ale teraz nie potrafię go znaleźć.
Mówił, że nie jest takim bohaterem jak ci z jego filmów.

Bilet95

Hahaha padłam. xD W punkt!

Bilet95

Strasznie wrażliwi jesteście.

Rozumiem, że jak oglądaliście np. takiego Wilka z Wall Street to też odwracaliście z obrzydzeniem głowy i zatykaliście uszy?
Przecież ten film aż kipiał od wulgaryzmów, został zresztą uznany bodaj za film o największej liczbie wulgaryzmów w całej historii kinematografii!

Więc proszę, nie chrzańcie że bolą Was uszy od wulgaryzmów bo to hipokryzja.
Po prostu napiszcie, że jesteście takimi polskimi malkontentami i wyznawcami podwójnych standardów.

_marcinez_

Wilk z Wall Street jest o konkretnych ludziach, tu masz pokazane, że wszyscy tacy są...
Jak zawsze.
Rozumiem, że ty w robocie gwałcisz, kradniesz, znieważasz każdego i masturbujesz się.... ale większość tak nie robi.