4,4 118 tys. ocen
4,4 10 1 117652
1,8 44 krytyków
Botoks
powrót do forum filmu Botoks

Weźmy byle jaką profesje, według Vegi wszyscy są skończonymi dupkami.
Gdzie pracujesz ?
W infolinii ? Według Vegi na każdy telefon odpowiadasz "To se ku%$# sprawdzi w necie".
Jesteś mechanikiem ? Nie naprawiasz żadnego samochodu, tylko mówisz, że naprawiłeś.
Jesteś nauczycielem ? Pewnie jedziesz przekleństwami po wszystkich dzieciakach w szkole i się znęcasz nad nimi. A jeśli jesteś facetem-nauczycielem, to zapewne przeleciałeś już 1000 uczennic które chciały 6 na koniec roku.
....
Może niech Vega nakręci biografie o sobie, jak nęka, zastrasza i przeklina na planach filmu.

Bilet95

A skąd wiesz, co tam jest pokazane? Widziałeś ten film?

_marcinez_

Acha, czyli w zwiastunie jest co innego niż jak w filmie.
Dobrze wiedzieć.
W takim razie po co komu zwiastuny filmów, gier itp.
.......

Bilet95

Może do trailera wybrali te najmocniejsze fragmenty, właśnie kipiące wulgaryzmami. Szczerze mówiąc lepiej w tę stronę, niż jakby ktoś bardzo wrażliwy na takie słownictwo poszedł do kina w przeświadczeniu o innym języku dialogów.

Maciejos_3

znając jego poprzednie produkcje, twierdze, że szablon filmu jak i zapowiedzi jest taki sam jak przy pozostałych produkcjach.
A tak, by przypodobać się pewnym ludziom, oraz kupić sobie widzów nienawidzących korporacji......
Ale przy aktualnym poziomie Vegi, można być pewnym, że najlepsze sceny, już pokazał w zapowiedzi...

Bilet95

Może pokazał, może nie pokazał. Z pewnością na tym etapie nie można tego stwierdzić na 100%.

_marcinez_

Acha... czyli tak jak z CoD IW.
Nie pochwalisz to jesteś hejter...

Bilet95

Jest jeszcze coś pomiędzy chwaleniem a hejtem - neutralność :-)

_marcinez_

Neutralność - Czyli masz gdzieś co się z tym dzieje.
M.in. jesteś neutralny seriali obyczajowych z RPA, bo ich nie oglądasz i nic o nich nie wiesz.
Między hejtem a chwaleniem, jest więcej niż jak tylko jedno.
Twórcy CoD IW zasłużyli sobie na to, skoro od kilku lat proszono o cokolwiek byle nie future.

_marcinez_

Ale zamiast przeprosić, to wszystkich wyzwali od hejterów.

Bilet95

Nie nie wszyscy tacy są, tylko w każdym zawodzie wszędzie trafi się jakaś grupa takich właśnie ludzi. I o tym Vega robi filmy. Idąc twoim tokiem rozumowania to wszyscy policjanci z filmów Vegi są tacy sami w rzeczywistości. Bez sensu jest twoje myślenie.

Andrzejek324

Nie. On robi tak, że wszyscy tacy są... zwróć uwagę na fakt, że nie ma ich dobrego odpowiednika....
Moje myślenie jest skierowane tylko w stosunku do tego filmu, to ja twierdze, że rzeczywistość jest inna, a Vega próbuje mi powiedzieć, że wszyscy są okropni...
I o tym pisze.
Albo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, albo na siłę chcesz swoją racje...

Bilet95

Właśnie nie robi tak, że wszyscy tacy są tylko przedstawia historię grupy pewnych ludzi, gdzie w rzeczywistośći w każdym zawodzie grupy takich ludzi można spotkać. A ty to rozumiesz tak, że Vega sądzi, że wszyscy tacy są a to nie ma nic wspólnego z prawdą. Widocznie źle rozumiesz jego filmy myśląc, że wrzuca wszystkich do jednego worka. Idąc twoim tokiem rozumowania to po obejrzeniu filmu Smarzowskiego pt: "Pod mocnym Aniołem" to Smarzowskiemu nalażało by zarzucić, że ze wszystkich zrobił alkoholików.

Andrzejek324

Pewnej grupy... Szkoda, że zawsze wszystkie grupy wyglądają tak a nie inaczej, a skoro tak to wszyscy wg Vegi tacy są.
Vega zawsze podkreśla, że stara się uchwycić brutalną prawdę... to co w takim razie, pokazujemy prawdę, czy najbardziej skrajną możliwość ?

Bilet95

Źle odbierasz jego filmy i twój sposób myślenia jest bezsensowny. W każdym zawodzie znajdzie się jakaś brutalna prawda a wiadomo, że lepiej pokazać te złe strony jakiegoś zawodu zamiast cukierkować.

Andrzejek324

Zmień płytę.
Gość pokazuje, że w każdym zawodzie wszyscy są tacy skończeni. Przypomnę ci, że Vega twierdzi, że stawia na realizm, a jak 80%.... Wszystkich są takimi dupkami...
Rozumiem, że ty jesteś właśnie takim skończonym chamem.
To twój tok rozumowania jest beznadziejny, bo uważasz, że skoro ktoś przedstawia ogół tylko negatywnie, to mówisz "to nie ogół", kij z tym, że ów autor właśnie mówi, że pokazuje ogół.
Bierzesz pod uwagę to co ci pasuje.
Jeśli ktoś tu ma problem z myśleniem, to ty.

Bilet95

Masz problem z interpretacją jego filmów powtarzam i będe to powtarzał w dalszym ciągu. Owszem realizm bo w każdej grupie zawodowej znajdzie się kilku bądź kilkunastu negatywnych ludzi. I całkowitym błędem jest myślenie, że te kilkunastu ludzi z jakiejś grupy zawodowej świadczy o wszystkich z tego zawodu. Idąc takim tokiem rozumowania to na przykład wszystkich policjantów z "Drogówki" Smarzowskiego należałoby traktować jako alkoholikó i dziwkarzy a tak przecież nie jest. Zmień swój błędny tok rozumowania a później się wypowiadaj.

Andrzejek324

Gość pokazuje, że w każdym zawodzie wszyscy są tacy skończeni. Przypomnę ci, że Vega twierdzi, że stawia na realizm, a jak 80%.... Wszystkich są takimi dupkami...
To twój tok rozumowania jest beznadziejny, bo uważasz, że skoro ktoś przedstawia ogół tylko negatywnie, to mówisz "to nie ogół", kij z tym, że ów autor właśnie mówi, że pokazuje ogół.
Bierzesz pod uwagę to co ci pasuje.
Jeśli ktoś mówi, że pokazuje ogół, to nie pokazuje 10%. ale wg ciebie, tak właśnie jest.

Bilet95

No bo w każdym zawodzie znajdzie się jakaś grupa ludzi i może nie 80 % ale myślę, ze jakieś 40 % w każdym zawodzie to właśnie takie chamy jak w filmach Vegi. A jakoś nie słyszałem żeby Vega gdziekolwiek mówił o jakimś 80 % . I Vega nie przedstawia ogółu tylko jakąs tam grupe negatywnych ludzi tak jak chociażby Smarzowski w Drogówce. JA nie biorę pod uwagę tego co mi pasuje tylko wiem jak wygląda prawda. A ty w dupie byłeś i gówno widziałeś dlatego myślisz w taki beznadziejny sposób. A raczej nie myślisz tylko próbujesz trollować co ci nie wychodzi.

Andrzejek324

Cały czas tylko Smarzowski i drogówka, a ja ci powiem, czemu każdy film Vegi musi być coraz bardziej przesadzony, i pod płaszczykiem realizmu i ogółu serwuje coraz to mocniejsze przerysowania.

" A ty w dupie byłeś i gówno widziałeś dlatego myślisz w taki beznadziejny sposób. "

Z tym tylko udowodniłeś, że jesteś trollem.

Bierzesz pod uwagę to co ci pasuje, i dopisujesz do tego ideologię.

Bilet95

Przecież jest dokładnie na odwrót. To ty jesteś trollem i piszesz jakąś swoją własną ideologie. Dlaczego się nie czepiasz Smarzowskiego? Przecież u niego też jest bardzo podobnie. Po prostu obydwaj reżyserzy mają pojęcie o życiu. A podejrzewam, że te 95 w twoim nicku to rocznik urodzenia, więc po prostu nie masz pojęcia o życiu.

Andrzejek324

A ja widzę w twoim niku Legie... Pewnie kolejna cegła-kibol....
Pewnie dookoła ciebie jest sama patologia i pewnie dlatego, tak to wychwalasz.......
Każdy potrafi pisać żałosne interpretacje na postawie wieku itp.

Tak mamy dyskutować ? bo najwyraźniej ty jako troll tego chcesz.

To ty pierwszy zacząłeś gadkę o " A ty w dupie byłeś i gówno".
Po za kilkoma stwierdzeniami, nic nie napisałeś...
A jeśli potępiłbym Smarzowskiego to co ?
A nie czekaj, nie wszystkie jego filmy są na jedno kopyto...
Teraz nagle twierdzisz, że Vega ma pojęcie o życiu... czyli jak mówi, że chce pokazać ogół, to pokazuje ogół. Ale jak widać dla ciebie "ogół =\= ogół".

Bilet95

Akurat jestem zwykłym kibicem i chodzę na sektor rodzinny z żoną i z synem z żadnymi kibolami nic wspólnego nie mam. Poza tym jeżeli naprawdę twój rocznik to 95 to jesteś dla mnie smarkaczem nie mającym o niczym pojęcia dlatego dalszą dyskusję uważam za niepotrzebną.

Andrzejek324

"Uważasz się za lepszego, poczucie wyższości. To takie typowe dla kiboli. Masz tyle pojęcie ile powiedzą na kibol.pl
Jesteś cegłą która żyje w swoim patologicznym świecie, nie ma potrzeby więcej dyskutować z tobą...."
........
Też potrafię tak pisać. Wiesz jak to się fachowo nazywa ?
Argumentum ad personam.
A żeby nie było, że coś przekręciłem, masz tu skopiowaną definicje.

"Pozamerytoryczny sposób argumentowania, w którym dyskutant porzuca właściwy spór i zaczyna opisywać faktyczne lub rzekome cechy swego przeciwnika. W ten sposób unika stwierdzenia, że jego racjonalne argumenty zostały wyczerpane, a jednocześnie sugeruje audytorium, że poglądy oponenta są fałszywe. Dodatkowo obrażanie oponenta ma na celu wyprowadzenie go z równowagi, tak by utrudnić mu adekwatne reagowanie na przedstawiane argumenty."

Każdy potrafi pisać żałosne interpretacje na postawie wieku, czy ikonki.

Ty twierdzisz, że on pokazuje, tylko najgorszą część danej profesji. Ja natomiast twierdze, że on uogólnia wszystkich w jak najgorszy sposób.
Interpretacja, każdy może zinterpretować wszystko w inny sposób, kojarzysz Coma - Zero Osiem Wojna ? O czym to jest ? Walka ze sobą, czy walką z kimś ?
Ciągle piszesz, te same rzeczy, traktując je jak dekalog, niepodważalnie.

Bilet95

"Ty twierdzisz, że on pokazuje, tylko najgorszą część danej profesji. Ja natomiast twierdze, że on uogólnia wszystkich w jak najgorszy sposób.
Interpretacja, każdy może zinterpretować wszystko w inny sposób". No i właśnie dlatego od początku piszę, że źle interpretujesz jego filmy, ponieważ jesteś właśnie smarkaczem i dlatego napisałem, że w dupie byłeś i gówno widziałeś. Za 10 lat jak bardziej poznasz życie będziesz te filmy inaczej interpretował.

Andrzejek324

Ty natomiast masz mentalność 14 latka.
Tylko Argumentum ad personam, tylko moja prawda jest mojsza. Zero argumentów. Wszystko co tylko dyskwalifikuje ciebie jako człowieka merytorycznego.
Ty za to już nigdy nie dorośniesz, a w swoim zakłamanym spojrzeniu na świat będziesz, żył, zawsze, bo w porównaniu do faktów, fikcje literacką itp. zawsze można było interpretować na wiele sposobów.

A i jeszcze jedno:
https://www.youtube.com/watch?v=6fR57kyA3fA

Bilet95

Próbujesz trollować dzieciaku, ale marnie ci to wychodzi. Nie potrafisz dobrze zinterpretować filmu i nie znasz życia. A ten wywiad z Vegą widziałem, zgadzam się z nim w 100 %. Jednak podejrzewam, że nawet tak prostego wywiadu nie potrafisz zinterpretować i powiesz, że Vega mówi o wszystkich. Proszę cię już mi nie odpisuj, bo dla mnie ta rozmowa nie ma żadnego sensu. Nie mam w zwyczaju rozmawiać z ludźmi, którzy nie potrafią myśleć i nie wiedzą na jakim świecie żyją.

ocenił(a) film na 1
Andrzejek324

Jeżeli ktoś pisze o interpretacji filmów Vegi to jest bardzo mocno oderwany od rzeczywistości. Tam nie ma co interpretować, to jest zwykły film dla pieniędzy, bez żadnego drugiego dna, żadnego ukrytego przesłania itd. Sam fakt, że Vega niczego nie odkrywa, nie pokazuje czegoś czego nie potrafiłby wymyślić gimnazjalista bez pojęcia o służbie zdrowia, świadczy o tym, że scenariusze pisze na kolanie, bez większych rozmyślań. Tak gada wiecznie o tym, że poznał policję, świat przestępczy, służbę zdrowia "od środka", a w tych filmach nie ma nic odkrywczego. Nic czego nie wiedzieliby wszyscy, lub nie podejrzewali.

Bilet95

Dlaczego, jeżeli ktoś po prostu ma żałosne pojęcie o filmach wszyscy piszą, że ma mentalność 14-, 15-, ogółem nastolatka.... Jakby nie umieli wymyślić lepszej obelgi więc: hej ty tam masz mentalność czternastolatka bo lubisz filmy Vegi... Rocznik 2002, a nie jestem w stanie zobaczyć nawet całego zwiastunu botoksu bez poczucia całkowitej żenady. Kiedy zrozumiecie, że opinia nie bierze się z wieku?

Andrzejek324

A ty jaki rodzaj chama rezprezentujesz?

platyna_2

Ja jestem kulturalnym człowiekiem a nie żadnym chamem.

Andrzejek324

Reprezentowales chamstwo. I tylko dlatego nawiazalam do tej dyskusji. Mozna wyrazac swoje zdanie bez obrazania innych. Wtedy mozesz mowic o dotoslosci.

platyna_2

A gdzie ty widzisz, żebym kogokolwiek obrażał?

Andrzejek324

Masz bardzo ograniczony poziom myślenia jeśli oceniasz innych po wieku. Takie coś z góry już Cię powinni skreślić z brania udziału w dyskusji bo już z góry zakładasz, że każdy kto jest od Ciebie młodszy to smarkacz bez pojęcia o życiu. Nie wspomnę o tym, że mając te 20 parę lat również inni o tobie mogli myśleć w ten sam sposób. Moja mama jest od Ciebie paręnaście lat starsza i jeszcze nigdy nie usłyszałem od niej by mówiła do kogoś, że się nie zna na życiu bo nie ma tylu lat co ona. Tyle ode mnie, Panie emerycie.

Nekros97

*Powinno

Andrzejek324

Boże, co za eunuch z tego Andrzejka???
całe forum tylko pisze do innych, że źle myślą, że nie rozumieją, i że wszyscy są za młodzi... :)))
ktoś sobie robi "prowokacje" czy naprawdę Matka Ziemia nosi takiego "ęteligenta"?

ocenił(a) film na 1
Bilet95

ale tu nawet nie ma mowy o skrajnej możliwości? Cukier puder w lekach? Czy ten osioł zainteresował się jakie badania i testy ów lek przechodzi? UE dopuści cukier puder?

Bilet95

Zawsze mnie dziwią takie bezsensowne komentarze, kłótnie o to czy film jest dobry czy nie. Macie od tego gwiazdki i każdy ocenia według siebie. Jedna osoba powie ze najlepszy film na świecie a drugi ze dno, szkoda czasu. Ktoś wyżej napisał, ze kreci filmy z wulgaryzmami. Jak oglądacie inne filmy to tego nie słyszycie?, ze jest ich też sporo tylko nie tłumaczą tego dosłownie. Ten reżyser taki juz jest i nie zmienimy tego. A jak komuś się podoba to niech nie ogląda jego filmów i nie będzie kłótni :)

Bilet95

Nie idioto, bo już inaczej cię nie można nazwać. FIlmy Vegi też są o konkretnej grupie ludzi a nie o wszystkich. Dorośnij najpierw i naucz się życia a przede wszystkim interpretowania filmów i w ogóle interpretacji, bo nawet prosty wywiad widać, że interpretujesz na swój sposób.

Andrzejek324

Z każdym komęntarzem tylko potwierdzasz swoje ograniczenie umysłowe. Żałosne. Jesteś typowym trolem. Umiesz tylko zwyzywać i wyśmiewać. Niechce ci się odpisywać a odpisujesz, typowy troll. Pewnie w twoim zamknientym kręgu są głównie przestępcy i sociopaci. Bo przecież, jesteś "dorosły"...
Ale przecież głupi człowiek jest pewny swego...
Jesteś tak nieinteligętny, że nawet nie wiesz czym jest interpretacja.
Definicje... Nie musze ich podawać, i tak twój wybiurczy rozumek tego nie pojmię.
Jesteś prostakiem, który wszystko bierze tak jak mu powiedzą.
Gdy skończą sie argumenty umiesz tylko odwołać się do rozmówcy, typowe dla ludzi o niskiej umiejętności perswazji.
Rozumiem, że dla ciebie gadka o "chce pokazać jak to wygląda" odwołuje się tylko do 5%.
Ty pewnie, jako typowy przedstawiciel niskiej klasy społecznej, lubisz jak ci, "wykształceni" są pokazywani tak a nie inaczej. Bo jesteś lepszy od nich, tak sie uwarzasz.
Vega się chwali jak to lekarze potwierdzali jego historie z filmu "tak to wygląda", normą jest gwałt i kradzież.
....
Ale taki stary idiota (choć nazywanie ciebie idiotą jest obrazą dla innych idiotów) który nic nie zrozumie, prędzej zacznie się drzeć jape, o swojej wyższości.

P.S. Musisz sie bardziej postarać prostacki trolu, wiem, że baranem z syndromem wyższości, po co się starać...
P.P.S. Wyjdź z filmwebu, życia nie masz ?

Bilet95

Wystarczy zamienić stary na młody w tym twoim bełkocie i otrzymamy pełną charakterystykę twojej osoby. Poza tym ośmieszasz się dokumentnie swoim trollowaniem a jak wiadomo trollów się nie karmi i już ci pisałem wcześniej żebyś nie odpisywał. Żyj sobie smarkaczu w swoim świecie fantazji dalej a jak już dorośniesz to wtedy zabieraj głos, bo ryby i dzieci głosu nie mają.

Andrzejek324

Żałosne naprawde, jeśli ktoś tu jest trolem to tylko ty. Tyle o nich wiesz, a ciągle popełniarz kardynalne błędy z tym związane ?
Powiedziałbym, że można skopiować twoje wypociny a ty i tak byś wzioł to do siebie i zaczoł pluć żułcią... o za trudne słowa... zaczoł rzygać.
Uwielbiam odpowiadać na komenty takich pustaków których życiowe osiągnięcie to wymiana żarówki w WC, jest to dobry sposób na odregowanie.
Ale przecież mentalny pustak i trol... już za moment pokaże swoje oblicze żałosności.
Twoje wypociny są kolejnym dowodem na to, że należy ludzią badać inteligencje przed nadaniem jakichkolwiek praw, ludzie ułomni nie powinni mieć prawa głosu.

ocenił(a) film na 1
Andrzejek324

Nic dziwnego, że się Panu ten film podoba. Jest Pan ograniczony, zupełnie jak przedstawiony w filmie świat. Tego nie trzeba nawet interpretować, bo nie ma co. Zbyt płytki.

Amelia003

Przecież nawet jeszcze nie widziałem filmu. Cały czas jest mowa o zwiastunie.

Andrzejek324

Mam nadzieje, że teraz gdy już obniżyłem poziom dla ciebie, będzie ci przyjemniej lać rzygi i nienawiść.

Andrzejek324

buahahahaha, a nie można "interpretować na swój sposób"??? :)
czy nie o to chodzi w interpretacji?
Andrzejek chyba zbyt wielu słów używa bez zrozumienia, biedak... :)

Creep_7

Owszem można, ale w sposób logiczny i używając mózgu.

użytkownik usunięty
Andrzejek324

To zacznij

JA nie mam problemu z prawidłowym myśleniem. Niech ci małolaci najpierw zaczną używać mózgu zanim coś napiszą.

użytkownik usunięty
Andrzejek324

przestan już pier o tych małolatach choćbyś miał 70 lat bo to żaden argument. 15sto latek by Cię zmiażdżył argumentami a Ty powtarzasz tylko nie zrozumieliście i za młodzi jesteście.

filmy Vegi są głupie i przesadzone do bólu. Reklamuje swoje produkcje jako aktualny dokument, a to zbiór afer z 20stu lat i historii które są niepotwierdzonymi anegdotami.

Pierwszy film (Pitbull) i serial to arcydzieło. Reszta to dno i dwa metry mułu z wyjątkiem Służ Specjalnych, które były całkiem niezłe.

Trzeba mieć małe pojęcie o świecie i nie znać absolutnie nikogo ze służby zdrowia czy policji, żeby łykać te Vegowie bzdury jak prawdy objawione.

użytkownik usunięty

zresztą pal licho czy to prawda czy nie. Mógłby zrobić przegięty film, byleby to był dobry, dobrze zagrany i dobrze zrealizowany film. Tymczasem taki botoks to zwykłe g ówno, zagrane przez takie drewna jak Stramowski. Najlepszy aktor w tym filmie to koks amator, to chyba najlepiej świadczy o obsadzie.

Do tego słaby montaż, średnie zdjęcia, ch muzyka i kiepski scenariusz.