Koncerty disco polo, gale KSW i filmy Patryka Vegi.
aż żałuję że sama tego nie napisałam.
genialne, bardzo prawdziwe i krótkie podsumowanie nt współczesnej polskiej "dobrej" rozrywki. ;D
Vega nakręcił dobre tylko Pitbulle.
Nie ma ŻADNYCH powiązań między słuchaniem disco polo, oglądaniem KSW i oglądaniem jakichkolwiek filmów.
To już lepiej obejrzeć oryginalnego Pitbulla, który nic się nie zestarzał...
http://filmyfantastyczne.pl/artykuly/dlaczego-stary-serial-pitbull-kopie-tylek-n owej-serii
Tutaj Patryk Vega jeszcze wiedział, jak się robi dobrą i mocną rzecz. Szkoda, że to już minęło.
A wiesz moze co to był za utwór w scenie, gdzie ten paryżanin poszedł im skołować maryhe? Bede bardzo wdzieczny
Pozdrawiam
A gdzie recenzja filmwebu? Zawsze tak szybko pisaliście a teraz? Jakis deal był z Vegą? Bo wszystko na to wskazuje, Filmweb Offline, na FB ostro reklamowaliście a teraz głupio napisac krzywdzącą recenzję. Dobrą napisać jeszcze gorzej, bo wszyscy jadą po tym filmie jak po suchej szkapie.
Film nie jest zły, jest dobry. Po prostu te wszystkie Janusze i Grażyny wyszły na kolejny "polski" film z kilkoma znanymy aktorami, rzuconą "ku*wą", by było zabawnie a tu klops, bo krew, martwe płody i w dużej mierze Polskie realia... A reszta podłapuje i też hejci Film po prostu jest ciężki, cięższy niż Pitbull Vegi. Widać przeciętny widz nie jest gotowy na coś takiego, a masy oczekują innego kina do którego rodzima kinomatografia nas przyzwyczaiła.
Obraziłeś wielu porządnych inteligentnych ludzi. A od piłki nożnej się odwal, sport jak sport. A może teraz ty się pochwalisz co słuchasz, oglądasz skoro taki z ciebie nadczłowiek? A może jesteś wysokim, niebieskookim blondynem jak na nadczłowieka przystało?
Tak się składa, że jestem niebieskookim blondynem, czy wysokim to kwestia relatywna. Nie powiedziałem, że jestem nadczłowiekiem a jedynie, że discopolo czy KSW jest dla podludzi. Co do disco polo: nikt o inteligencji wyższej niż prezentowana przez trylobita tego nie słucha, nie wytrzymał by stresu sensorycznego. Tego co by z niego zostało po godzinie i tak nie dałoby się już w żaden sposób obrazić, a nazwanie słuchaczy porządnymi to chyba dyplomatyczny opis tego, że dość rzadko walą się po łbach kijami. W przeciwieństwie do fanów piłki, którzy walą się po łbach jak nikt inny, nawet graczy nie oszczędzają. Zrobili sobie bożka z bandy troglodytów pędzących za kulką i gotowi za nich bitwy toczyć. Pokaż mi jak kibice szermierki, pływania synchronicznego czy biegów długodystansowych walą się w papę po zawodach a cofnę moje słowa :D
Słucham czasami disco polo i widzę w twojej wypowiedzi błędy językowe. Gdybym miała niski iloraz inteligencji, nie byłabym w stanie tego dostrzec. Something went wrong :(
Haha, świetnie mi się czyta ten ból dupy lewaków xD. A Vega bije rekordy oglądalności, zarobi kupę kasy i będzie mógł zrobić za własne pieniądze kolejny film, mając nadętych snobistycznych bufonów w dupie, bo jest niezależny od nich. I znowu ich wkurzy :D . A ja będę dzielił jego satysfakcję, tak jak teraz :D.
poniekąd prawda, ale zauważ, że ród Kardashianów pochodzi z USA, więc ja bym z tymi narodowymi cechami nie przesadzał. Głupota i tandeta nie mają narodowości, płci, ani koloru. Polacy chodzili też tłumnie na wartościowe filmy, Bogowie, filmy Smarzowskiego też hardkorowe, ale na innym poziomie, albo dobre produkcje zagraniczne. Vega zapragnął zagospodarować poletko spragnione wina i igrzysk, co mu się parę razy udało, ale też wyłożył się przy Ciachu, czy Klossie. Może po wiaderku pomyj na łysą głowę pójdzie po rozum do głowy. Czego mu serdecznie życzę, bo nie wolno zapominać, że Pitbulla zrobił świetnie. A teraz ewidentnie chce zrobić skok na kasę. I ma być duży, tak jak jego ego w tej chwili.
Twój komentarz zacytował wojewódzki w swoim programie, gratulacje :)
https://www.youtube.com/watch?v=AiROyfQiUdk
Tutułu jeszcze nie oglądałem, ale bardzo mi się nie podoba ocenianie ludzi na podstawie tego jakie filmy czy muzykę lubią. Może Ty dostrzegasz piękno i głębię w obrazach opowiadających o rozterkach czarnoskórego homoseksualisty czy coś w tych kanonach a ktoś inny szuka w kinie innego rodzaju emocji. To samo tyczy się muzyki. Nie oceniaj by nie być ocenianym.
Komentarz z czapy. Spodziewalem sie totalne g.... a daje mocne 9.
z 10 osob ogladajacych cztery powie ze dno, kolejne 4 ze niesmaczne i ze srednie. Dwie inteligentne osoby stwierdza to co ja. Film jest swietnie zrobiony. Jest przesadzony ale znam to srodowisko bardzo dobrze i wyglada to niestety podobnie (nie wszedzie oczywiscie). Obrau zostanie w pamieci. Porownywanie do Lala Land, sorry ale to nie ta bajka. A twierdzenie ze tania rozrywka dla mas jest tania masa. Masa tego nie zrozumie i bedzie sie smiala z dowcipow. Ale to jest gragikomedia, prawdziwa.
Podsumowujac, Kino dla inteligemtnych otwartch ludzi.
Konto założone 5 października, oceniony jeden film- Botoks, na 10. Myślisz, że ludzie w to uwierzą?
Tak bylo jest i bedzie. Nie kazdy musi chodzic do filharmonii, teatru i ogladac filmy Almodovara.
Trafiłeś/aś w sedno! Teraz taka rozrywka polska jak i media są teraz gówno warte. A filmy ostatniej dekady są zje*ane i ch*ja warte
Bzdura. Bardzo dobry film. Aborcja jest - jest w Polsce. Łapówkarstwo jest - i to jeszcze jak! Leki z cukru pudru - Oscillococcinum jest preparatem homeopatycznym, co nic nie daje, pierwszy lepszy przykład z brzegu. Prezenty za wypisywanie pewnych leków od koncernów są. Prawda boli, ten film miał pokazać skrajne sytuacje i pokazał.
Teraz to przegiąłeś - aby koncerty disco-polo wrzucać razem do wora z KSW i filmy od tego łepka..!
:)
Gdzieś mi się obiło o uszy stwierdzenie ze Patryk Vega to Jarosław Kaczyński polskiej kinematografii. Nie oglądałem i nie zamierzam, wystarczą mi materiały promocyjne i recenzje krytyków i widzów.
Nie można chodzić do kina na każdy szmelc, żeby sprawdzić czy aby na pewno jest taki słaby jak piszą. Ja zdaję się na krytyków i widzów tym bardziej że mój gust najczęściej pokrywa się z ocenami krytyków.
Zamiast tego proponuje inne podejście: chodzić do kina na najlepiej oceniane filmy żeby sprawdzić czy na pewno są takie świetne jak piszą.
Moja anty-recenzja "Botoksu" tutaj: http://www.poruta.pl/kultura/botoks-vega/
Haha, świetnie mi się czyta ten ból dupy lewaków xD. A Vega bije rekordy oglądalności, zarobi kupę kasy i będzie mógł zrobić za własne pieniądze kolejny film, mając nadętych snobistycznych bufonów w dupie, bo jest niezależny od nich. I znowu ich wkurzy :D . A ja będę dzielił jego satysfakcję, tak jak teraz :D.
Co mają preferencje filmowe do polityki? Z tego co mi wiadomo Vega nie opowiada się za żadną opcją, miał tylko cichą nadzieję na dotacje z PISF od PiSu
Film ma szokować i swoją rolę spełnia tutaj 9/10. Botoks nie był kręcony, żeby zachwycać kreacjami, rozbudowaną fabułą, popisem aktorskim - to krzywa polska rzeczywistość w medycynie. Oczywiście w filmie wszystkie te patologiczne przypadki pokazane są w ciągu dwóch godzin w jednym mieście, tymczasem większość takich przypadków ma miejsce w ciągu całego roku w całej Polsce, raz po raz słychać w telewizji, że facet przyszedł do szpitala i nieprzyjęty zmarł na korytarzu, lub dziecko udusiło się przy porodzie bo nie było cesarki. Taki jest obraz polskiej medycyny moi drodzy. A Patryk Vega zaszokował lemingi pokazując rzeczywistość bez cenzury.
Czytam ten komentarz jota w jotę już któryś raz na forum "Botoksu" pod rozmaitymi tematami i wklejany przez rozmaitych użytkowników. Nie wstyd Wam brać w łapę za promocję tego badziewia?
lepsze to niż antypolskie filmy o mordowaniu żydów, podpalaniu żydów, albo inne retrospekcje o żydach, polskie filmy o innej tematyce (no poza odmóżdżającymi komediami romantycznymi) oceniacie na 1/10.
Ludzie, w kinie jak na demokratycznych wyborach, Vega weźmie wszystko a wam zostanie tylko złość.
Wczoraj czekałam na seans Blade Runner o 18 kwadrans, bo na seans Botoksu tłumy się pchały na 17.45 aż do 18.15
Co jest miarą sukcesu w XXI wieku
buisiness is buisiness
Nie byłam jeszcze na Botoksie wybieram się, natomiast od osób, które były w kinie słyszałam tylko opinię, pokazali jak jest :(
pozdrawiam